SHS
Üye
sen de haram içme ayran iç konusunu gereksizlere açtın ve kamu spotu yazıyor başlıkta
hepsini söylesene sadece ilk harfin anlamını söyledin.
sanane ha sanane
sen de haram içme ayran iç konusunu gereksizlere açtın ve kamu spotu yazıyor başlıkta
s ler aynı anlamdaymış. ha biraz kısa olmamış mı?sanane ha sanane
Ben o konuyu mizah amaçlı açtımsen de haram içme ayran iç konusunu gereksizlere açtın ve kamu spotu yazıyor başlıkta
ben kamu spotu yazarak mizah yaptım. içeriğin ilk cümlesine bakarsan anlarsın.Ben o konuyu mizah amaçlı açtım
Senin kendi hatanı başkasının hatasıyla örtmeye çalışıyorsun insanlarda en nefret ettiğim özellikdir.
s ler aynı anlamdaymış. ha biraz kısa olmamış mı?
Ya bırak ya senle mi uğraşcam sen önce biraz sorumlu ol yarışma konusu açıyorsun ne ilgilendiğin var nede bişi yaptığın hem sorumsuz hem de gereksizsinben kamu spotu yazarak mizah yaptım. içeriğin ilk cümlesine bakarsan anlarsın.
Hayır ima da etmedim.ama ima ettin
ha iki harfli şok üç harfli.şoktan uzun
ne var yani unutamaz mıyım? insanlık hali.Ya bırak ya senle mi uğraşcam sen önce biraz sorumlu ol yarışma konusu açıyorsun ne ilgilendiğin var nede bişi yaptığın hem sorumsuz hem de gereksizsin
Hayır sorumsuzluk bu.ha iki harfli şok üç harfli.
ne var yani unutamaz mıyım? insanlık hali.
ya bırak ya. profil fotomu değiştirmem için baskı yapıyorsun resmen bana. direne direne kazanacağım. #DirenTheSchookHayır ima da etmedim.
Bak bak bak! Abisiyle bile forumda tartışıyor, saygısız abiyle ne biçim konuşuyor.ya bırak ya. profil fotomu değiştirmem için baskı yapıyorsun resmen bana. direne direne kazanacağım. #DirenTheSchook
gereksizlerde takılmasam takdir mi alacaktım yani? gireceğim inşallah.Zaten teşekkür alıyorsun biraz gereksizlerde takılıcağına derslerine çalışsan şimdi ODTÜ'ye bile girmiştin
Hayır sorumsuzluk bu.
ha iki harfli şok üç harfli.
ne var yani unutamaz mıyım? insanlık hali.
bırak cevabını kendisi versin. sen onun avukatı mısın? yanlış bir şey konuştuğumu düşünmüyorum.Bak bak bak! Abisiyle bile forumda tartışıyor, saygısız abiyle ne biçim konuşuyor.
nickinin anlamını sordum sende söyledin ya. ne çabuk unuttun?Ha ne alaka
Hayır forumla çok uğrasiyorsun biraz gereksizlik yapacağına derslerine çalışsan şimdi belki neredeydingereksizlerde takılmasam takdir mi alacaktım yani? gireceğim inşallah.
ben sorumsuz olduğumu düşünmüyorum.
Evet avukatıyım ne yapıcan lan!bırak cevabını kendisi versin. sen onun avukatı mısın? yanlış bir şey konuştuğumu düşünmüyorum.
nickinin anlamını sordum sende söyledin ya. ne çabuk unuttun?
gereksizlik yaptığımı düşünmüyorum.Hayır forumla çok uğrasiyorsun biraz gereksizlik yapacağına derslerine çalışsan şimdi belki neredeydin
Evet avukatıyım ne yapıcan lan!
bırak cevabını kendisi versin. sen onun avukatı mısın? yanlış bir şey konuştuğumu düşünmüyorum.
nickinin anlamını sordum sende söyledin ya. ne çabuk unuttun?
(s)ananeHa yı kendin yazdın, benim nickimle alakası yok
a (s)anane demiştin.ne zaman canım dedi? ben neden göremiyorum?O sana canım diyor sen "forum"da tartışıyorsun
Mevlânâ'ninda dediği gibi
Edep ya hu!
Özel mesajlarimiza bakabilirsin orda kardeş candır diyor.(s)ananea (s)anane demiştin.
asıl şok un benim nickim ile bir alakası yok.
ne zaman canım dedi? ben neden göremiyorum?
forumda tartışmak edepsizlik mi çirkeflik mi ayıp mı günah mı?