ModX
Moderator
o zaman forum kapatılsın(!) forumlar tartışma platformu değil midir zaten?Özel mesajlarimiza bakabilirsin orda kardeş candır diyor.
Bence abiyle tartışmak hiç guzel bir şey değil evet çirkeflik oluyor.
o zaman forum kapatılsın(!) forumlar tartışma platformu değil midir zaten?Özel mesajlarimiza bakabilirsin orda kardeş candır diyor.
Bence abiyle tartışmak hiç guzel bir şey değil evet çirkeflik oluyor.
Ben forumda tartışma demedim abiyle tartışma usttelik profil fotoğrafi yuzunden işte böyle hemen tartışma çıkracak bi tipsino zaman forum kapatılsın(!) forumlar tartışma platformu değil midir zaten?
abinin her dediği doğru kardeşin her dediği yanlış mı oluyor yani?Ben forumda tartışma demedim abiyle tartışma usttelik profil fotoğrafi yuzunden işte böyle hemen tartışma çıkracak bi tipsin
Ben ole bir sey demedim gereksiz yere tartışma baslatiyorsun profil resmi olayını da Kadir kendi fikrini söyledi hemen tartışma baslatiyorsun bir de usttelik haklıymış gibi gidip profil resmini sifirliyorsun hani benle baslatirsib anlarim ama abi o abi. En azindan saygi...abinin her dediği doğru kardeşin her dediği yanlış mı oluyor yani?
profil resmimi değiştirdim. istediğiniz olmuştur umarım.
bizim millet tartışmaya çok meraklı zatenevet arkadaşlar bu konudaki bütün tartışmalar planlı olarak yapılmıştır. amaç tartışma(lar)nın prim yapıp yapmadığını öğrenmekti.
okunma sayısı hayli yüksek. iki üç gün önce açılan konuları ikiye üçe katlamış. bu forumda tartışmalar prim yapıyor. onu öğrenmiş olduk hep beraber. etkinliğe katılan tüm abilerime teşekkürler. bir kusur ettiysem affola.
konunun asıl adı manipulation ancak tersten yazdım. herkese teşekkürler.

milletimizi neden kötülüyorsun? buna ne hakkın var he ne hakkın var?bizim millet tartışmaya çok meraklı zaten![]()

milletimizi neden kötülüyorsun? buna ne hakkın var he ne hakkın var?![]()
![]()
görünen köy klavuz istemez mubarek 
Konuyu baştan sona okudum![]()
: dışardan bakınca ve amacı bilmeyince çok ciddi kavga gibi gözüküyor 
senaryo nasıl? ben yazdım.Abi üşenmedim okudum ya![]()

Haluk sende mi?Abi üşenmedim okudum ya![]()

Paramızı isteriz!senaryo nasıl? ben yazdım.![]()