asigsasi
Üye
sen edebiyat görmemiş sin ! Bana ne yazıp yazmayacağımı sen öğretemezsin ! sırf yorum yapmak için yazmayınAbi sende agır edebiyat yapmısın kısaca konuyu iyi okuyun duzgun cewap yazın desende olurdu![]()
sen edebiyat görmemiş sin ! Bana ne yazıp yazmayacağımı sen öğretemezsin ! sırf yorum yapmak için yazmayınAbi sende agır edebiyat yapmısın kısaca konuyu iyi okuyun duzgun cewap yazın desende olurdu![]()
Halenda laf atısındasınsen edebiyat görmemiş sin ! Bana ne yazıp yazmayacağımı sen öğretemezsin ! sırf yorum yapmak için yazmayın
ne diyorsun sen saçma sapan yorumlar yazma mantıklı bir cevap vermediğin gibi gereksiz uzatma diyorumHalenda laf atısındasın
New Nokia
Artik symbian kullanan yok desem yeridir androide gectim symbian guzel sistemdi ama artik kurtarmak imkansizTeşekürler Kardeşim ... Eminim Bir Çok Kullanıcı Bundan Yardım Alacakdır.
Siyimbiyan La aNDoroid Vazgeçilmez Dostum .)Artik symbian kullanan yok desem yeridir androide gectim symbian guzel sistemdi ama artik kurtarmak imkansiz
Artık çogu kulanıcı Andoroid De Dostum .Ah eskiden buralari neydi 2 konu ac 20 30 begeni geliyodu simdi 2 begeni gelse sasircam
Halen daha destek veren çok şükür.Gun gectikce gidiyor guzelim konu onceki yorumumda belirtigim gibi ne cok ugrasmistim su konu hakkinda...