İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Merhaba arkadaşlar 620'nin bataryası tam oturmaz oldu yani telefonu biraz sallasam kapanıyor altına bir kağıt parçası koyunca hiç kapanmıyor bir sorun yok yarın nokia care'ye bırakmayı düşünüyorum bu sorunumu nasıl açıklayabilirim garantiye

dakamon

dakamon

Üye
sendeki izler çok mu belirgin? rahatsızlık derecesinde mi?

Valla gayet belirgin eğer alt kısımda yada ekranın genelindw duz bir renk hakimse net bir şekilde belli oluyor. Hazır garantisi dw devam ediyorken verim yapsınlar. En azından belki satarken bir sıkıntı sebebi olmamış olur

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Valla gayet belirgin eğer alt kısımda yada ekranın genelindw duz bir renk hakimse net bir şekilde belli oluyor. Hazır garantisi dw devam ediyorken verim yapsınlar. En azından belki satarken bir sıkıntı sebebi olmamış olur
bende sadece beyaz fonda dikkat edince belli ediyor kendini, o da iki tane, whatsappın ataş ve ifade simgesi butonları :)
hani o izi bıraktıran suçluyu da buldum yani :kıskıs:

dakamon

dakamon

Üye
bende sadece beyaz fonda dikkat edince belli ediyor kendini, o da iki tane, whatsappın ataş ve ifade simgesi butonları :)
hani o izi bıraktıran suçluyu da buldum yani :kıskıs:

Suçlu burada Nokia :) akıl edememişler bunu. Zaten 820 çok hatalı ve eksik bir telefon bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Jlo ve Lumia 2520 hangisi daha güzel:ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ...decode...
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
cihazın tasarımına bakıyor herhalde, çünkü aletin ekran kapalı :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
dakamon

dakamon

Üye
Bu gün 820 yi servise verdim. Bu süre içerisinde kullanmalık eski bir android telefon aldım bi yakınımdan. Şunu söylemek istiyorum, Allah hiçbir WP kullanıcısına android kullanma zorunluluğu yaşatmasın. Yok böyle bir işkence. Aynı özelliklerde wp li telefon olsaydı uçardı yeminle.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bu gün 820 yi servise verdim. Bu süre içerisinde kullanmalık eski bir android telefon aldım bi yakınımdan. Şunu söylemek istiyorum, Allah hiçbir WP kullanıcısına android kullanma zorunluluğu yaşatmasın. Yok böyle bir işkence. Aynı özelliklerde wp li telefon olsaydı uçardı yeminle.
Galaxy ace deme:)
Allah öyle telefonları kullananlara akıl fikir ve zorunda kalanlara sabır versin. Android 4.1 li htc evo 3d bile insanı sinir ediyor. Bir sistemde ne kadar özellik olursa olsun temel çürük ise ondan er yada geç bir cacık olmaz. Google bile itiraf etti. Android'in temeli bozuk veya daha doğrusu kötü kodlanmış ve bunu düzeltmenin tek yolu bütün sistemi sıfırdan geliştirmek.
Boşuna kasmıyor o sistem. Kasmaması için dört takla atıyorlar ama eninde sonunda kasıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tüm Lumia cihazlar için Country variant product Code listesi. Lazım olur dursun şurada

• Beğen
Tepkiler: emz ve Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Galaxy ace deme:)
Allah öyle telefonları kullananlara akıl fikir ve zorunda kalanlara sabır versin. Android 4.1 li htc evo 3d bile insanı sinir ediyor. Bir sistemde ne kadar özellik olursa olsun temel çürük ise ondan er yada geç bir cacık olmaz. Google bile itiraf etti. Android'in temeli bozuk veya daha doğrusu kötü kodlanmış ve bunu düzeltmenin tek yolu bütün sistemi sıfırdan geliştirmek.
Boşuna kasmıyor o sistem. Kasmaması için dört takla atıyorlar ama eninde sonunda kasıyor.
Lg optimus black p970 [emoji38] [emoji38] [emoji38] bildiğin işkence

kartal-78

Üye
Arkadaşlar merhaba my tube güncelleme hatası veriyor kaldırdım yeniden yükleme yapamıyorum hatakodı 80004005 ) bu çozumu nedir yardım ederseniz sevinirim teşekkurler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar merhaba my tube güncelleme hatası veriyor kaldırdım yeniden yükleme yapamıyorum hatakodı 80004005 ) bu çozumu nedir yardım ederseniz sevinirim teşekkurler
Güncelleme hatası alıp yeniden yükleme yolu ile sorunu çizenler olmuş fakat ücretli versiyonu sayın alanlar tekrar satın almak zorunda kalmış.

Emre

Üye
Buralar Niye Sessiz :(

kartal-78

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bir kullanıcının öneri olarak sunduğu ve görmek istediği Glance Screen ekranı....

Ekli dosyalar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Bir kullanıcının öneri olarak sunduğu ve görmek istediği Glance Screen ekranı....
ne farkı olmuş normal kilit ekranından sürekli açık kalmasımı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
emz

emz

Üye
Hayır sürekli açık kalmıyor.
Cebinden çıkardığın anda kendi otomatik açılıyor.

Bu da çift tıkla uyandır gibi yakınlık sensörü ile çalışır. Hem daha mantıklı olur. Çok da kolay. Bence yapılmalı. Boşa çalışmaz cihaz. :)

Üst Alt