sendeki izler çok mu belirgin? rahatsızlık derecesinde mi?
bende sadece beyaz fonda dikkat edince belli ediyor kendini, o da iki tane, whatsappın ataş ve ifade simgesi butonlarıValla gayet belirgin eğer alt kısımda yada ekranın genelindw duz bir renk hakimse net bir şekilde belli oluyor. Hazır garantisi dw devam ediyorken verim yapsınlar. En azından belki satarken bir sıkıntı sebebi olmamış olur

bende sadece beyaz fonda dikkat edince belli ediyor kendini, o da iki tane, whatsappın ataş ve ifade simgesi butonları
hani o izi bıraktıran suçluyu da buldum yani![]()
akıl edememişler bunu. Zaten 820 çok hatalı ve eksik bir telefon bence.
Galaxy ace demeBu gün 820 yi servise verdim. Bu süre içerisinde kullanmalık eski bir android telefon aldım bi yakınımdan. Şunu söylemek istiyorum, Allah hiçbir WP kullanıcısına android kullanma zorunluluğu yaşatmasın. Yok böyle bir işkence. Aynı özelliklerde wp li telefon olsaydı uçardı yeminle.

Lg optimus black p970 [emoji38] [emoji38] [emoji38] bildiğin işkenceGalaxy ace deme
Allah öyle telefonları kullananlara akıl fikir ve zorunda kalanlara sabır versin. Android 4.1 li htc evo 3d bile insanı sinir ediyor. Bir sistemde ne kadar özellik olursa olsun temel çürük ise ondan er yada geç bir cacık olmaz. Google bile itiraf etti. Android'in temeli bozuk veya daha doğrusu kötü kodlanmış ve bunu düzeltmenin tek yolu bütün sistemi sıfırdan geliştirmek.
Boşuna kasmıyor o sistem. Kasmaması için dört takla atıyorlar ama eninde sonunda kasıyor.
Jlo ve Lumia 2520 hangisi daha güzel
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güncelleme hatası alıp yeniden yükleme yolu ile sorunu çizenler olmuş fakat ücretli versiyonu sayın alanlar tekrar satın almak zorunda kalmış.Arkadaşlar merhaba my tube güncelleme hatası veriyor kaldırdım yeniden yükleme yapamıyorum hatakodı 80004005 ) bu çozumu nedir yardım ederseniz sevinirim teşekkurler
Buralar Niye Sessiz![]()
Güncelleme hatası alıp yeniden yükleme yolu ile sorunu çizenler olmuş fakat ücretli versiyonu sayın alanlar tekrar satın almak zorunda kalmış.
ne farkı olmuş normal kilit ekranından sürekli açık kalmasımıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir kullanıcının öneri olarak sunduğu ve görmek istediği Glance Screen ekranı....
ne farkı olmuş normal kilit ekranından sürekli açık kalmasımı
Hayır sürekli açık kalmıyor.
Cebinden çıkardığın anda kendi otomatik açılıyor.