SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben nakite 2200 tl ye aldım samsung bayisi 100 tl nakite indirim yaptı sağolsun.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar hayırlı olsun paylaştığın bilgiler için sağol bazı arkadaşlara ışık olur belki

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tekrar hayırlı olsun paylaştığın bilgiler için sağol bazı arkadaşlara ışık olur belki
Rica ederim. Tek isteğim xda rom geliştiricisi Note 3 Exynos gibi olmaması. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung'un note 4 te Note 3 te olduğu gibi frekansı 2.5ghz gibi anormal yüksek değerlere çıkarmaması iyi olmuş. Note 3 ve Note 4 teki işlemci frekansları aynı. Şarja olumlu etkisi var frekansın düşük olması.

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4'ün hoparlörü 3'e göre daha yüksek ses veriyor. Bir artı daha :)

romaryu

Üye
Bende yaklaşık 1 ay önce aveadan aldım beyaz renk benide ekleyin

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Ya bendeki kamerayı açınca hemen odaklamıyor biraz bulanık oluyor bir kaç saniye bekleyince veya MOD bölümünden başka bir ayar seçip tekrar Otomatik yapınca düzeliyor sorun nedir acaba

Anil-D

Anil-D

Üye
ben valla cok memnunum modlarla cektigimiz resimleri atabiliyomuyuz

Anil-D

Anil-D

Üye

ucretsizmis kacirmayin

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
Note 3e de ücretsiz :D

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
merhaba arkadaşlar. bir sorum olacak. bugün teknosada note 4 gözüme çarptı. ekranı çok kaliteli görünüyordu. aldım inceledim biraz. ( daha önce incelemiştim ama bu kadar detaylı değil.) sonra kamerasını açayım dedim. keşke açmasaydım. aşık oldum resmen. kamerayı açtığım anda hemen bir nesneyi odaklayıp arka planı bulanıklaştırdı. bunu gerçekten anlayabilmek için 15-20 cm kadar uzaklıktan bir telefonu odakladım ve oldu. normalde diğer telefonlarda sadece yakın çekimde oluyordu bu olay. ve note 4'ün kamerasının öyle olduğunu görünce, diğer gördüğüm ve sevdiğim bütün telefonları unuttum. şimdi size bir sorum var, bu olay sadece note 4'te mi var yoksa note 3 veya z2 dede var mı?

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben Note 3 kullanmış ve hala daha kullanmaya devam ediyorum. Ve böyle bir durumla karşılaşmadım. Note 4 teki kadar profesyonel bir kamera kesinlikle 3 ile kıyaslanamıyacak kadar iyi.

• Beğen
Tepkiler: Ferzan ve FK5896
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar. bir sorum olacak. bugün teknosada note 4 gözüme çarptı. ekranı çok kaliteli görünüyordu. aldım inceledim biraz. ( daha önce incelemiştim ama bu kadar detaylı değil.) sonra kamerasını açayım dedim. keşke açmasaydım. aşık oldum resmen. kamerayı açtığım anda hemen bir nesneyi odaklayıp arka planı bulanıklaştırdı. bunu gerçekten anlayabilmek için 15-20 cm kadar uzaklıktan bir telefonu odakladım ve oldu. normalde diğer telefonlarda sadece yakın çekimde oluyordu bu olay. ve note 4'ün kamerasının öyle olduğunu görünce, diğer gördüğüm ve sevdiğim bütün telefonları unuttum. şimdi size bir sorum var, bu olay sadece note 4'te mi var yoksa note 3 veya z2 dede var mı?
Seçmeli odak note 4 cihazımda var yalnız diğer cihazlarda varmı yokmu bilgim yok

• Beğen
Tepkiler: FK5896
Anil-D

Anil-D

Üye
ben baya cektim resim

Z.G

Z.G

Üye
Arkadaşlar Note 4'ten memnun musunuz,verilen paraya değer mi sizce ?

Üst Alt