İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

6-9 Ocak arasındaki Tüketici Elektroniği Fuarında HTC bombayı patlatacak gibi duruyor. @papakudioflu @Sensation

Eğer HİMA'nın birebir WP versiyonu çıkarsa ortalığı sallar. :eller:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Admin

6-9 Ocak arasındaki Tüketici Elektroniği Fuarında HTC bombayı patlatacak gibi duruyor. @papakudioflu @Sensation

Eğer HİMA'nın birebir WP versiyonu çıkarsa ortalığı sallar. :eller:
HTC, CES fuarında Desire serisine öncelik verecek. One M9 veya nam-ı diğer Hima adlı cihazın ise Mart ayında MWC konferansından sonra duyurulması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalım ...

kendir52

kendir52

Üye
Htc 8s var arkadaşlar 8.1 guncellemesını yapamıyoruz bi yardımcı olur musunuz ? Denete dedımde ise guncel diyor

dgnert

Üye
Htc 8s var arkadaşlar 8.1 guncellemesını yapamıyoruz bi yardımcı olur musunuz ? Denete dedımde ise guncel diyor

HTC maalesef resmi 8.1 sürümünü yayınlanmadı. Telefonunu güncellemek için preview for developers programını indirip hesap açman gerekiyor. İşlemini tamamladıktan sonra güncellemeler gelecektir.

kendir52

kendir52

Üye
8.1 oluyo demi ama pdf

dgnert

Üye
Evet Microsoftun yayınladığı genel güncelleme. Lumia telefonlarda Cyan ve denim 8.1 güncellemesi özel olarak optimize edilip birkaç özellik daha eklenerek yayınlanıyor. HTC telefonlarına destek vermediği için özel olarak güncelleme alamıyoruz. Mecburen geliştirici sürümünü kullanmak zorundasın çünkü destek vereceği de yok

kendir52

kendir52

Üye
Şimdi telin kedinde farklı bi hesap kayıtlı şifresini bilmıyoruz başka bi hesapla app ye kaydoldum pdf programına da kaydettım ama hala guncel dıyor acaba format atıp o hesabı mı kaydettemılıyız

dgnert

Üye
Programdan enable preview for developers kutucuğunun işaretli olmasına dikkat et. Kutucuğu işaretledikten sonra denetle yine olmuyorsa kapatıp aç telefonunu.

kendir52

kendir52

Üye
Şimdi bende lumıa var işte ondaki gibi enable çıkmıyo direk next var sonra accept sonra oturum aç diyo açıyo done dıyosun ama hala gubcel dıyor bi yardım edermısın

dgnert

Üye
Done yazan yerin hemen üstünde kutucuğun işaretli olması lazım 8X kullanıyorum bende kutucuk çıkıyor. Bu konu hakkında daha fazla bilgim yok maalesef anca bu kadar yardım edebilirim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
8X modeli resmi olarak 8.1 güncellemesini aldı. Windows Phone 8 kullananlar (yani PfD kullanmayanlar) yükleyebilir.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Peki 8s aldı mı ?

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar Urbeats kulaklık htc 8s ile uyumlu çalışıyormu??

braayn

braayn

Üye
beyler selam;
htcnin saati lumialara kurmanın bir yolu yöntemi varmı kaçak köçek şekilde :)

saynesim

saynesim

Üye
Htc iflas ediyormuş doğru mu acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar

dgnert

Üye
  • Beğen
Tepkiler: braayn
Takipçi Satın Al

Üst Alt