Haber Android’de 3D Tasarım Yapmak Artık Daha Kolay

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android’de 3D Tasarım Yapmak Artık Daha Kolay
Temel 3D görüntü ihtiyaçlarınızı artık Android cihazlarınızda gerçekleştirebilirsiniz.

3D tasarım için yüksek konfigürasyonlu bir sisteme ihtiyaç olduğu düşüncesi aklan gelen ilk düşünce olabilir.

Ancak bu konuda başarılı yazılımlara imza atan Autodesk firması, bu tabuyu az da olsa yıkmak için Android sistemli cihazlara uygun yazılımı Google Play‘de yayınladı. Kişisel tasarım veya projeleriniz için temel modellemeyi kapsayan uygulamanın türevleri elbette mevcut. Autodesk gibi Pc ve Mac sistemlerde başarısını kanıtlamış bir şirket söz konusu olduğunda işin rengi biraz değişiyor. Autodesk firmasınınaslında uzun zamandır Google Play’de bir çok mobil uygulaması mevcut.

123D Sculpt + uygulaması ile neredeyse pc sistemlerin temelde tasarladığı bir çok objeyi tasarlamak mümkün. Ayrıca modellemesi tamamlanan projelerinizi OBJ veya 3ds export etme olanağıda sunmakta. Böylece anlık aklınıza gelen veya ihyiyacınız olan bir tasarımı bilgisayar ortamına rahatlıkla aktarma şansına sahip oluyorsunuz. Uygulama Google Play’de ücretsizolarak indirmek mümkün ancak boyut itibariyle indirmeden önce Wi-Fi bağlantısını tercih etmeniz önerilir.

123D Sculpt + indirmek için .

• Beğen
Tepkiler: 98farom98

eaagent

eaagent

Üye
Harika haber. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Harika haber. Teşekkürler.
Rica ederim daha önceki uygulamaları mevcuttu ancak ben bunu bekliyordum bu gün itibariyle ciddi bir güncelleme paketi sunduğunu az önce ki incelemem sonucu farkına vardım neyse alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor keşke Cinema4D için de gelse :ah

eaagent

eaagent

Üye
Uygulama içi bir ücret söz konusu mu acaba?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama içi bir ücret söz konusu mu acaba?
Şu an tablete indiriyorum ama sanmam olsa bahsedilirdi export olarak çıktı vermesi harika üstelik paralı olursa bir alınır bence Pc collection one paketi 8000 Euro dan başlıyor değerli arkadaşım :cool

eaagent

eaagent

Üye
Şu an tablete indiriyorum ama sanmam olsa bahsedilirdi export olarak çıktı vermesi harika üstelik paralı olursa bir alınır bence Pc collection one paketi 8000 Euro dan başlıyor değerli arkadaşım :cool
Uygulama ücretinden haberdarım ancak mobil bir versiyon olduğundan dolayı fonksiyonların buna göre port edilme olasılığını düşünerek soruyorum. Uygulamayı henüz yüklemedim ve içeriğinden haberdar değilim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama ücretinden haberdarım ancak mobil bir versiyon olduğundan dolayı fonksiyonların buna göre port edilme olasılığını düşünerek soruyorum. Uygulamayı henüz yüklemedim ve içeriğinden haberdar değilim.
Şu an indiriyorum iOS sürümü de mevcut belirtilmemiş dediğim gibi olsa olsa uygulama içi bir kaç özellik paralı olabilir 10 dakika sürebilir indirme 490 MB iOS Android için de aynı boyut hemen hemen geçerli :oke:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
süpermiş yav. gerçi bilgisayarda bile kullanamıyorum ya neyse :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
eaagent

eaagent

Üye
Şu an indiriyorum iOS sürümü de mevcut belirtilmemiş dediğim gibi olsa olsa uygulama içi bir kaç özellik paralı olabilir 10 dakika sürebilir indirme 490 MB iOS Android için de aynı boyut hemen hemen geçerli :oke:
İndirip kullandığınızda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İndirip kullandığınızda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.
Rica ederim elbette biraz sonra paylaşırım konuda

Evet ilk izlenimlerim gerçekten başarılı en azından iOS için öyle :cool. Android için farklı olacağını sanmıyorum zira dediğim gibi uygulama hazır ve temel oluşturulmuş vücûd çizimleri üzerine düzenleyip Export etme imkanı veriyor. Incelemeye devam ediyorum gerekirse talep gelirse Detaylı konusunu açarım uzun yıllardır modelleme ile uğraşmıştım sonuçta.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulama da satın alma durumuna henüz rastlamadım ancak materyal ek paketleri için Autodesk Hesabı istiyor Buda gayet doğal.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
98farom98

98farom98

Üye
:tşk: abi :good:

eaagent

eaagent

Üye
Rica ederim elbette biraz sonra paylaşırım konuda

Evet ilk izlenimlerim gerçekten başarılı en azından iOS için öyle :cool. Android için farklı olacağını sanmıyorum zira dediğim gibi uygulama hazır ve temel oluşturulmuş vücûd çizimleri üzerine düzenleyip Export etme imkanı veriyor. Incelemeye devam ediyorum gerekirse talep gelirse Detaylı konusunu açarım uzun yıllardır modelleme ile uğraşmıştım sonuçta.

Uygulama da satın alma durumuna henüz rastlamadım ancak materyal ek paketleri için Autodesk Hesabı istiyor Buda gayet doğal.
Çok teşekkürler. Anladığım kadarıyla gayet başarılı ancak cihazları da bir o kadar zorlayabilecek bir uygulama. Hazır kalıplar sunması kullanıcı kitlesini daha geniş kılmış. Modelleme işlemlerimde ciddi anlamda kullanabileceğim bir uygulamaya benziyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler. Anladığım kadarıyla gayet başarılı ancak cihazları da bir o kadar zorlayabilecek bir uygulama. Hazır kalıplar sunması kullanıcı kitlesini daha geniş kılmış. Modelleme işlemlerimde ciddi anlamda kullanabileceğim bir uygulamaya benziyor.
Hayır aslında zorlama olmayacağını 64 bit işlemciler ve OpenGL desteği ile gelecek başta Asus Zenfone 2 ve Zoom modelleri olmak üzere bir çok modelde daha rahat kullanım imkanı bulacağını düşünüyorum. iPad mini ve Android ile test ettim gayet başarılı. :oke:

98farom98

98farom98

Üye
Hayır aslında zorlama olmayacağını 64 bit işlemciler ve OpenGL desteği ile gelecek başta Asus Zenfone 2 ve Zoom modelleri olmak üzere bir çok modelde daha rahat kullanım imkanı bulacağını düşünüyorum. iPad mini ve Android ile test ettim gayet başarılı. :oke:
Abi ben indiremedim ya markette yok

exp_l0it

exp_l0it

Üye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98

Üst Alt