Yardım 4S ios7.1.2 dönebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
4S ios7.1.2 dönebilirmiyim
S.a
Arkadaşlar shsh kaydı mevcut 7.1.2 ye dönebilirmiyim. Mecburen geri yükleme yapmıştım 8.1.2 ye güncelledi 4s kullanılamayacak vaziyete geldi.

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadasım iphon 4 lerden sonraki modellerinde geri dönüş imkanları tamamen ortadan kaldırdı şimdilik bilinen hiç biryöntemi yok :kısa süreligine yeni yazılımlara geldigindeki imzaları açık tuttugu durumlar hariç;tavsiyem jb yapıp kasmalardan kurtarmanız çünkü iphon 4 ün başına gelen 4s in basına ios 8 le geldi ve sırada iphon 5 ler var sanırım tabiki 1 senenin üzerinde olurbunuyapmaları tahminimce

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Hocam maalesef imzalar kapalı olduğu için dönüş imkansız

ByKatre

ByKatre

Üye
noldu güncelleme ile 4s e

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dönemezsin. Yeni sürümü bekleyeceksin mecburen.

Jsnow492

Jsnow492

Üye
A5 Çip Ve Üzerine İmzalar Açık Olmadığı İçin Hiçbir Şekilde dönüş Yok

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
noldu güncelleme ile 4s e

Şarjı %20 de iken kapanmaya başladı ve doğrudürüst program yüklü olmadığı halde aşırı yavaşladı.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
4S satıp samsung s4 almayı düşünüyorum. S4 ile S5 arasında özellik-performans açısından ciddi fark var mı
Siz hangi telefonu tavsiye edersiniz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şarjı %20 de iken kapanmaya başladı ve doğrudürüst program yüklü olmadığı halde aşırı yavaşladı.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
4S satıp samsung s4 almayı düşünüyorum. S4 ile S5 arasında özellik-performans açısından ciddi fark var mı
Siz hangi telefonu tavsiye edersiniz.
Ciddi fark var. İşlemci ve batarya baya gelişmiş S5 te. Videoları izlemen daha faydalı olacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt