s4 mini root problemi

Sponsorlu Bağlantılar

atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini root problemi
Merhaba arkadaşlar bugün telefonuma maxicep forumda bulunan root dosyaları ile root atmaya çalıştım telefon açılıyor s4 mini yazıyor geliyor telefon açılma sesi de geliyor ama ekran gelmiyor lütfen yardım edin.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Konu sahibi yardımcı olmadımı?

Sammobilden güncel romu indirip odin ile yüklersen düzelebilir.

Son düzenleme:

sdtsdt

Üye
Sanırım bi yerde hata yapılmış. kardeş istersen Bahadır kardeşin dediği gibi odun ile ANLATILDIĞI gibi tekrardan orjinal romu yükle ve ardından root işlemini eksiksiz yap.

• Beğen
Tepkiler: atinali28
atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptı isem olmadı bende s4 mini telefonuma s5 rom yükledim.

sdtsdt

Üye
onu nası yaptın merak ettim

atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
Root yapmayı becerememişse custom romda yükleyememiştir :)
önce root attım telefon açılıyor ama ekranda hiç görüntü yoktu sonra başka bir root buldum telefona yükledim ve s5 romunu hafıza kartına attım oradanda kurulumu gerçekleştirdim yani sizin alaycı ifadeleriniz ile alakalı bir işlem gerçekleşmedi kardeş.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
önce root attım telefon açılıyor ama ekranda hiç görüntü yoktu sonra başka bir root buldum telefona yükledim ve s5 romunu hafıza kartına attım oradanda kurulumu gerçekleştirdim yani sizin alaycı ifadeleriniz ile alakalı bir işlem gerçekleşmedi kardeş.
Başka türlü cevap yazacagın yoktu.
1 ay sonra cevap yazıyorsun konuya.

Bu arada custom rom yüklemek için root yeterlimi? Cwm gerekmedimi?

• Beğen
atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
Başka türlü cevap yazacagın yoktu.
1 ay sonra cevap yazıyorsun konuya.

Bu arada custom rom yüklemek için root yeterlimi? Cwm gerekmedimi?
evet haklısın iş yoğunluğundan dolayı unuttum yazmayı. cwm de yükledim ben. S5 rom çok şarj yedi birazda uygulama yükleyince telefonda hantallaşmaya başladı bende rusya romunad döndüm 4.4.2 ye.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
evet haklısın iş yoğunluğundan dolayı unuttum yazmayı. cwm de yükledim ben. S5 rom çok şarj yedi birazda uygulama yükleyince telefonda hantallaşmaya başladı bende rusya romunad döndüm 4.4.2 ye.
Cm12 deneyebilirsin şarjıda iyi gidiyor :)

• Beğen

Üst Alt