Telefon Tavsiyesi iphone 6 plus mı galaxy note 4 mu sizce hangisi daha iyi ...

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
    Konu Sahibi
iphone 6 plus mı galaxy note 4 mu sizce hangisi daha iyi ...
Arkadaslar yeni telefon almayi dusunuyorum.sizce hangisi 2 model arasinda kararsiz kaldim.

AdemOyuklu

Üye
ıphone 6 plus

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
    Konu Sahibi
Peki sebebi hocam kisaca

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bir satış danışmanı olarak aralarında olan farkları yazayım;
-iphonenin ekran çözünürlüğü note4 ten daha düşük.
-Fiyat olarak iphone daha pahalı.
-Androidde blutootha para ödemezsin. Ama iphonede ödersin.
-iphonenin kasa tasarımını görmüssündür zamanla eğilebiliyor ama note 4 eğilmez.
-Kasa kalitesi note 4 dün şuan daha iyi ekranda kırılmalara karşı özel bir tabaka mevcut. İphoneda bu yoktur.
En önemli özellik ANDROİD CANDIR!

• Beğen
Tepkiler: cici60, xmustx, uzman47 ve 1 kişi daha
uzman47

uzman47

Üye
    Konu Sahibi
Tsk.ler Bende oyle dusunuyorum.biraz daha arastiracam.oyle karar verecem

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Baron hocam;

İphone düzken iphone 6

Zamanla eğildiğinde Lg g flex oluyor [emoji23]

• Beğen
Tepkiler: Dede, uzman47 ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
    Konu Sahibi
Dikkate alacam bunu .

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Abi bluetoothu neden parayla satın alayım! Bu kadar mantıksız bir durum varmıdır?

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Apple yenj iPhone 6 ve 6+ ları güçlendirmiş. İlk seriden yeni çıkan seri 6 ve 6+ lar 3gram civarı daha ağırmış.

• Beğen

AdemOyuklu

Üye
ıphone pahalı ise lg tavsiye ederim

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Geçen forumun birinde okudum. Bir okuyucu aveadan lg g3 almış ama farklı bir lg g3 ile karşılaştırdığında aldığı telefonun ekranın sarımtırak olduğunu fark etmiş. Resimleri koymuş hakikaten fark vardı.

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Yani ilk başta android mi ios mu seviyorsun onu sorayım ?

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
O kadar paran varsa bence kesinlikle z3 al ikisinden de kat kat üstün cihaz bana göre birkaç ay bekleyebilirim diyorsan da z4 ü bekle. Ha bu ikisi sadece olsun diyorsan da bu ikisi arasından note 4

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
    Konu Sahibi
Uzun zaman dir android kullaniyorum ama belli bir zqman sonra sistem sisiyor kasmalar olmaya basliyor.ios kullanmadim ama kullanan arkadaslar cok memnun kasma ve yavaslama olmuyor diyorlar ve guncelleme konusundada iphone daha iyi diyorlar...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Uzun zaman dir android kullaniyorum ama belli bir zqman sonra sistem sisiyor kasmalar olmaya basliyor.ios kullanmadim ama kullanan arkadaslar cok memnun kasma ve yavaslama olmuyor diyorlar ve guncelleme konusundada iphone daha iyi diyorlar...
Kardeşim samsung ile diğer android üreticileri birbirine karıştırma samsung biraz abartı bana göre

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Alakası bile yok. 8 ilk geldiğinde bütün cihazları kastı. Sonra güncelleme gönderdilerde düzelttiler.

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Ben Z2 yada Z3 öneririm kardeşim Z2 kullanıyorum çok memnunum ama bu ikisi arasında dersen note4 tabiki :)

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve uzman47
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet samsungta bir takım şişmeler olur çünkü samsung baştan aşağı yeni bir arayüz yaratıyor. Diğer üreticilere bakarsak saf androidten pek farkı olmadığı aşikar.

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve uzman47
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Baron hocam farkındamısın bilmiyorum bu cyanogen sahibi yani samsung eski baş yazılım mühendisi işten ayrıldıktan sonra oldu bu yenilikler...

Üst Alt