Telefon Tavsiyesi iphone 6 plus mı galaxy note 4 mu sizce hangisi daha iyi ...

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Enteresan bir durum...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Baron hocam farkındamısın bilmiyorum bu cyanogen sahibi yani samsung eski baş yazılım mühendisi işten ayrıldıktan sonra oldu bu yenilikler...
Haberim yok :D yenilikten kastın yeni TouchWiz mi?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Olabilir hocam. Adamlar yeni yeni şeyler çıkarmaya başladılar bu adam gittikten sonra.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Olabilir hocam. Adamlar yeni yeni şeyler çıkarmaya başladılar bu adam gittikten sonra.
Gereksizler temizlenmiş o zaman. :ehe
Benim bildiğim S5'i tasarladıktan sonra tasarımcı işten atılmıştı. Aynı adam note 3'üde tasarladı ama S5 ten sonra adama yazık oldu. :D

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
CyanogenMod'un kurucusu Samsung Mobile'daki görevinden ayrıldı

Android kullanıcılarının yakından tanıdığı Cyanogen Mod'un kurucusu ve geliştiricisi Steve Kondik, Samsung Mobile'daki yazlım mühendisliği görevinden ayrıldı.
Samsung Mobile'da geçen 19 ayın ardından gelen bu ayrılıkla ilgili olarak Google+ hesabı üzerinden açıklamada bulunan Kondik, gelecek hakkında yeni planları olduğunu belirtti. Şirketin yeni amiral gemisi Galaxy S IV'e de değinen geliştirici, cihazı donanımsal anlamda överken, TouchWizh arayüzünün cihazın teknik özelliklerini tamamlayıcı nitelikte olmadığını dile getirdi.
Samsung'daki görevinin yanı sıra, CyanogenMod'un geliştirilmesine de devam eden yazılımcının bu ayrılığın ardında ne gibi girişimlerde bulunacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
Note 4 tabiki

• Beğen
Tepkiler: uzman47
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Cihaz güzel (note 4) lakin note 3 ten ekran haricinde değişen bişey yok. [emoji173] Note 3 candır android canandır [emoji173]

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Tartismasiz iPhone 6 Plus

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar biraz daha beklicem .iyi bir arastirma yapacam bu zaman zarfinda belki fiyatlarida biraz ucuzlar...

0MG90

0MG90

Üye
Eğer iOS istiyorsan 6 Plus al derim ama Xperia Z4'ün tanıtımına az kaldı. Bence bekle 6 Plus'a vereceğin parayı o cihaza verirsin. Z4 ile çok yenilik gelecek.

• Beğen
berkoto38

berkoto38

Üye
iphone 6 kullanan biri olarak i6+ derim ama normal 6 daha iyi bnce

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sırf kalemi için bile alınır o cihaz ben şahsen note 2 yi almamın sebebi 2 gb ram ve en güçlü işlemci ve tabiki notedan beri gelen s pen için
ben hatırlıyorum teknosaya note geldi, bir bakmak için gittim zaten tablet gibi diğer cihazların 2 katıydı
kilidi açtım ne göreyim birisi snote dan bir not yazmış arkaplan fotosu olarak değiştirmiş büyük harflerle NE BAKIYON SANKİ ALACAN! yazıyordu haklıydıda diğer telefonlar 300-450 tl iken note 1500 falandı ben sbs sen sonra note alacaktım bekledim ağustosda note 2 çıkacak diye.Çıktıktan 2-3 ay sonra almıştım hala duruyor kalemi hala ilk gün ki gibi note serisi eskimiyor (maddi değil güncellik olarak yani 2-3 yıl sonra bile tüm oyunları ve uygulamaları rahat açabiliyor)
bence Note serisi en iyi phablet serisi

• Beğen
Tepkiler: Dede, uzman47 ve B.A.R.O.N
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence note4

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve xmustx

Üst Alt