xposed çok pasif bence, gravitybox dışında bişeyini göremedim ben öyle, zaten çoğu çalışmıyor gibi ya da benim ingilizcede sorun var; instagram downloader
background play youtube
ismini hatırlayamadığım ve bakmaya üşendiğin diğer modüller işte.
xperai neo v telefonum. gravitybox u merak ettiğimden 4.4.4 yükledim cm11 rom ile. zaten 4.4.4 yükleyince onun ayarlar kısmında hemen hemen gravitybox ın içerdiği ayarlar var durum çubuğu vs.
Aslında baştan beri söylemek istediğim şu ios sistemi kullanan ev arkadaşımın telefonuna bakıyorum xposed benzeri bi geliştirici yapı var yaptığı değişiklikler telefona farklı bi güzellik katıyor gözle görülür bi farklılık yaratıyor. atıyorum mesela sol üst köşeden aşağı doğru çekince son açılan uygulamalar gözüküyor tek sütunda, ortadan çekersen zaten bildirim çubuğu işlevine devam ediyor. bu verdiğim sadece bi örnekti. belki z3 ün son model telefonların böyle şeylere ihtiyacı yok ama bizim gibi 2011 telefonu kullanan arkadaşlar böyle şeylerle mutlu oluyoruz. ben ilk root atıp Atomic Gb 8.0 yükleyip kurcaladığım gün telefonu ilk aldığım gün kadar mutlu ve heyecanlydım

lütfen arkadaşlar bunu kime nasıl iletmek gerekiyor bilmiyorum ama bi hal çare düşünmek gerek. aksi taktirdeeee; "vallaha sataram telefonu haaa"

hadi herkese iyi forumlar