İndeks Türkçe Xposed Modülleri

Sponsorlu Bağlantılar

SiBSeTiHO

SiBSeTiHO

Üye
Bende hepsi böyle çıkıyor.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
şu xposedi kuramadım kî bu modüllerı yukleyeyim
tesekkürler bu arada

SiBSeTiHO

SiBSeTiHO

Üye
Gerçi ben xposed den indiriyorum da problem değil.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
  • Flat Style Colored Bars
konuya eklendi.

Son düzenleme:

seyits

Üye
Özür dilerim. Mobilden giriyorum yanlışlıkla 2 yıldız vermişim. Elbet on numara. Tabi ki de 5 Yıldız. ..

• Beğen
Tepkiler: SHS

seyits

Üye
önemli değil düşünmeniz yeter
düşünmekten ziyade,xposed gibi böyle önemli bir konudaki Türkçeleştirm çaban, takdir edilebilir mükemmel bir çalışma.O nedenle,elbette Beş yıldız dahi yeterli olamayacağını sanıyorum.Teşekkürler, xPosed üzerineki Türkçeleştirme çabaların için.
Çünkü, xPosed ve modülleri, olmazsa olmaz, çok güzel bir konu..

• Beğen
Tepkiler: SHS

muhammet0707

Üye
Eline sağlık.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
İyi kullanımlar

DqKaNn

DqKaNn

Üye
:tşk:

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Teşekkürler :)

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

T.serdar

Üye
Benim guc tusum bozulduda fiziksel tuslari atayabilecegimi bir modul varmi ? Mesela ses kisma tusuna basili tutunca telefon kapansin

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Benim guc tusum bozulduda fiziksel tuslari atayabilecegimi bir modul varmi ? Mesela ses kisma tusuna basili tutunca telefon kapansin

Modül yok ama bunu buldum

T.serdar

Üye
Modül yok ama bunu buldum

Saolasin buda ekrani kapatmak icin isime yaradi ama asil olan telefonu kapatmakti yani onu yapan bir uygulama yok heralde yinede saol :)

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Saolasin buda ekrani kapatmak icin isime yaradi ama asil olan telefonu kapatmakti yani onu yapan bir uygulama yok heralde yinede saol :)

arkadaşım GravityBoxta da bi ayar var dedi ama bakmadım şuan kullanmıyorum

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
xposed çok pasif bence, gravitybox dışında bişeyini göremedim ben öyle, zaten çoğu çalışmıyor gibi ya da benim ingilizcede sorun var; instagram downloader
background play youtube
ismini hatırlayamadığım ve bakmaya üşendiğin diğer modüller işte.
xperai neo v telefonum. gravitybox u merak ettiğimden 4.4.4 yükledim cm11 rom ile. zaten 4.4.4 yükleyince onun ayarlar kısmında hemen hemen gravitybox ın içerdiği ayarlar var durum çubuğu vs.

Aslında baştan beri söylemek istediğim şu ios sistemi kullanan ev arkadaşımın telefonuna bakıyorum xposed benzeri bi geliştirici yapı var yaptığı değişiklikler telefona farklı bi güzellik katıyor gözle görülür bi farklılık yaratıyor. atıyorum mesela sol üst köşeden aşağı doğru çekince son açılan uygulamalar gözüküyor tek sütunda, ortadan çekersen zaten bildirim çubuğu işlevine devam ediyor. bu verdiğim sadece bi örnekti. belki z3 ün son model telefonların böyle şeylere ihtiyacı yok ama bizim gibi 2011 telefonu kullanan arkadaşlar böyle şeylerle mutlu oluyoruz. ben ilk root atıp Atomic Gb 8.0 yükleyip kurcaladığım gün telefonu ilk aldığım gün kadar mutlu ve heyecanlydım :D lütfen arkadaşlar bunu kime nasıl iletmek gerekiyor bilmiyorum ama bi hal çare düşünmek gerek. aksi taktirdeeee; "vallaha sataram telefonu haaa" :D hadi herkese iyi forumlar :)

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
  • Statusbar download progress
  • Eggster
  • Screen Filter
konuya eklendi.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt