Haber Sony güncelleme tarihini açıkladı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
O resim nereden alındı bu arada?

furkankaya559758

Üye
Güncelleme ile neler geleceği belli mi arkadaşlar?

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Bu ay Z3 serisi alıyor. Şubat'ta Z2,Z1. Martta Z ve Z1 Compact (diğer cihazlarda dahil)
Hocam z3 ne kadar güncelleme alır daha? Apple gibi cihazı rezil hale getiriyor mu sony? Mesela Xperia z ne durumda geçişleri filan? Bir de z3 Compact kullanıyorum. Kısayol çubuğunda el feneri çok azdır yanıyor sebebi nedir acaba? Teşekkürler.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Hocam z3 ne kadar güncelleme alır daha? Apple gibi cihazı rezil hale getiriyor mu sony? Mesela Xperia z ne durumda geçişleri filan? Bir de z3 Compact kullanıyorum. Kısayol çubuğunda el feneri çok azdır yanıyor sebebi nedir acaba? Teşekkürler.
Z3 baya bi alır. Z babamda var geçişleri çok hızlı değil ama idare ediyor. Flaşı bilmiyorum malesef.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Compact'ta alır:) O donanımla alması lazım zaten. En az 2 büyük güncellemeyi rahat alır.
Sony yi sevdim baya. stabilite konusunda htc sense diyorlar ama benim 1 haftalık kullanımıma göre baya akıcı üstelik senseden daha kullanışlı. M7 kullandım 5-6 ay

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony yi sevdim baya. stabilite konusunda htc sense diyorlar ama benim 1 haftalık kullanımıma göre baya akıcı üstelik senseden daha kullanışlı. M7 kullandım 5-6 ay
Bana göre benziyor Sense'ye. Klavyeside Sense 4'ten sonra en iyi klavye benim için. :)

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Bana göre benziyor Sense'ye. Klavyeside Sense 4'ten sonra en iyi klavye benim için. :)
Aynen ben de çok beğenmiştim ki; SwiftKey'i keşfedene kadar. :) siz de hangi cihaz vardı?

Üst Alt