Selamın aleyküm
SHS Üye Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Note 4 ile ilk mesaj mı
Anil-D Üye SHS' Alıntı: Aleyküm selam Note 4 ile ilk mesaj mı Genişletmek için tıkla ... yok o sarjda 12 saat kalacak gerci 1 saat 10 dkda fullendi sarji 11 de taktim tam 12 10 da fuldu
SHS' Alıntı: Aleyküm selam Note 4 ile ilk mesaj mı Genişletmek için tıkla ... yok o sarjda 12 saat kalacak gerci 1 saat 10 dkda fullendi sarji 11 de taktim tam 12 10 da fuldu
SHS Üye Anil-D' Alıntı: yok o sarjda 12 saat kalacak gerci 1 saat 10 dkda fullendi sarji 11 de taktim tam 12 10 da fuldu Genişletmek için tıkla ... anladım sonra akarsın onla
Anil-D' Alıntı: yok o sarjda 12 saat kalacak gerci 1 saat 10 dkda fullendi sarji 11 de taktim tam 12 10 da fuldu Genişletmek için tıkla ... anladım sonra akarsın onla
Anil-D Üye SHS' Alıntı: anladım sonra akarsın onla Genişletmek için tıkla ... yarin bana akacaklar 3 final var
Anil-D Üye jozaef' Alıntı: Şarj dan çıkarabilirsin Genişletmek için tıkla ... niye ben aldigim her elektronik urunu 12 saat sarda birakirim
jozaef' Alıntı: Şarj dan çıkarabilirsin Genişletmek için tıkla ... niye ben aldigim her elektronik urunu 12 saat sarda birakirim
CeRRaNo JoZAeF Üye Yanlış yapıyorsun hocam. Eski batarya teklonojilerinde öyleydi. Şuanda böyle bişey yok. Şuan şarjda ne kadar fazla bırakırsan o kadar deşarj olur.
Yanlış yapıyorsun hocam. Eski batarya teklonojilerinde öyleydi. Şuanda böyle bişey yok. Şuan şarjda ne kadar fazla bırakırsan o kadar deşarj olur.
CeRRaNo JoZAeF Üye Kutuda böyle bişey yazmıyor. Yazsa bile benim söyledğim yazar. Çünkü onları satan benim [emoji4]
Anil-D Üye SHS' Alıntı: çalıştın mı Genişletmek için tıkla ... not bulabildinmi diye sorsn yok valla yarin Allah kerim
SHS' Alıntı: çalıştın mı Genişletmek için tıkla ... not bulabildinmi diye sorsn yok valla yarin Allah kerim
Anil-D Üye jozaef' Alıntı: Yanlış yapıyorsun hocam. Eski batarya teklonojilerinde öyleydi. Şuanda böyle bişey yok. Şuan şarjda ne kadar fazla bırakırsan o kadar deşarj olur. Genişletmek için tıkla ... kardesim samsungdaki adamda dedi bunu sordum ben adam 8 saat dediben 12 birakicam zararimi var
jozaef' Alıntı: Yanlış yapıyorsun hocam. Eski batarya teklonojilerinde öyleydi. Şuanda böyle bişey yok. Şuan şarjda ne kadar fazla bırakırsan o kadar deşarj olur. Genişletmek için tıkla ... kardesim samsungdaki adamda dedi bunu sordum ben adam 8 saat dediben 12 birakicam zararimi var
SHS Üye Anil-D' Alıntı: not bulabildinmi diye sorsn yok valla yarin Allah kerim Genişletmek için tıkla ... oha notta mı yok
Anil-D' Alıntı: not bulabildinmi diye sorsn yok valla yarin Allah kerim Genişletmek için tıkla ... oha notta mı yok
Anil-D Üye SHS' Alıntı: oha notta mı yok Genişletmek için tıkla ... yok maalesef yarin erken gidip bisiler yapicam artik
SHS' Alıntı: oha notta mı yok Genişletmek için tıkla ... yok maalesef yarin erken gidip bisiler yapicam artik