DJ_KAFADAR
Üye
UYARI..! Android cihazınıza zarar verecek programlara DİKKAT EDİN..!
Merhaba arkadaşlar, bu konu altında Android cihazınıza, zarar verebilecek (özellikle root uygulamaları) programlar hakkında bilgi paylaşımı yapmayı planladım, başıma geldi ben yandım kimse yanmasın dikkatli olsun diye bu konuyu açtım...
.. Herkes bildiği zararlı ve dikkatli kullanılması gereken programları yorum yaparak "AÇIKLAMA" ile birlikte paylaşırsa konuya, ismi ile birlikte eklenecektir..
O kişiye bize bu bilgiyi verdiği için şimdiden teşekkür ediyorum.....
ilk ben başlıyorum....
1. GL TOOLS isimli root uygulaması gm discovery telefonumu birden bire dondurup brick etti, tel garantiye gitti neyse ki yaptılar....
(DJ_KAFADAR)
2. ROM MANAGER yanlış veya bozuk rom yükleme sonucu cihaz açılmaz duruma gelebilir...
(onurcngzhn34)
3. Xposed Framework birbiri ile çakışan
tweaklar kullanılması halinde nadirde olsa
boot loop a gidebilir cihaz..
( ~N.A.W.Y~ )
4. Lucky Patcher yanlış bir sistem apk sının
yamalanması halinde geçici sistem hataları
oluşabilir.
( ~N.A.W.Y~ )
5. ?
Merhaba arkadaşlar, bu konu altında Android cihazınıza, zarar verebilecek (özellikle root uygulamaları) programlar hakkında bilgi paylaşımı yapmayı planladım, başıma geldi ben yandım kimse yanmasın dikkatli olsun diye bu konuyu açtım...
.. Herkes bildiği zararlı ve dikkatli kullanılması gereken programları yorum yaparak "AÇIKLAMA" ile birlikte paylaşırsa konuya, ismi ile birlikte eklenecektir..
O kişiye bize bu bilgiyi verdiği için şimdiden teşekkür ediyorum.....
ilk ben başlıyorum....
1. GL TOOLS isimli root uygulaması gm discovery telefonumu birden bire dondurup brick etti, tel garantiye gitti neyse ki yaptılar....
(DJ_KAFADAR)
2. ROM MANAGER yanlış veya bozuk rom yükleme sonucu cihaz açılmaz duruma gelebilir...
(onurcngzhn34)
3. Xposed Framework birbiri ile çakışan
tweaklar kullanılması halinde nadirde olsa
boot loop a gidebilir cihaz..
( ~N.A.W.Y~ )
4. Lucky Patcher yanlış bir sistem apk sının
yamalanması halinde geçici sistem hataları
oluşabilir.
( ~N.A.W.Y~ )
5. ?
Son düzenleme:

hadi bee