Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Viper sound effect destekli rom kurarsanız note 3 hoparlörünün ne kadar kaliteli olduğu ortaya çıkıyor. Samsung sadece bu teknolojiyi yazılıma dökmeyi becerememiş.
Hocam yıllar önce turkcell t20 mim vardı. Aslında huawienin telefonu olduğu içinde baya dayanıklıydı telefon. Şimdi bile bizden bi başkasında kullanılıyor. O zamanlar telefonu kullanırken cyanogen kurmuş yüksek sesten dolayı hoparlörünü patlatmıştım. yine o zamandan beri hoparlörle ilgili bir mevzu olsa korkarak yaklaşırım duruma, buda onlardan birisi:)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam yıllar önce turkcell t20 mim vardı. Aslında huawienin telefonu olduğu içinde baya dayanıklıydı telefon. Şimdi bile bizden bi başkasında kullanılıyor. O zamanlar telefonu kullanırken cyanogen kurmuş yüksek sesten dolayı hoparlörünü patlatmıştım. yine o zamandan beri hoparlörle ilgili bir mevzu olsa korkarak yaklaşırım duruma, buda onlardan birisi:)
Patlatıp patlatmamak sana kalmış. :D Geçmiş olsun bu arada. Viperda hoparlöre ne tür bir efekt vereceğini ayarlayabiliyorsun mesela ;
Akustik
Bass
Derin
Classic....
Ses çıkışını max sesede alabiliyorsun ama dediğin gibi biraz riskli ve cızırtılı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Viper sound effect destekli rom kurarsanız note 3 hoparlörünün ne kadar kaliteli olduğu ortaya çıkıyor. Samsung sadece bu teknolojiyi yazılıma dökmeyi becerememiş.
Ama note 3 hoparlörü kaliteli , sözüm yok. Fakat başınıza daha önce böyle bir durum geldiği için hakkaten korkuyorum.[emoji27]

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Patlatıp patlatmamak sana kalmış. :D Geçmiş olsun bu arada. Viperda hoparlöre ne tür bir efekt vereceğini ayarlayabiliyorsun mesela ;
Akustik
Bass
Derin
Classic....
Ses çıkışını max sesede alabiliyorsun ama dediğin gibi biraz riskli ve cızırtılı oluyor.

Hocam garantisine veremiyosun:) patlatırsan sana ait:)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Stok kullanmakla rom+s5 port kullanmak arasında kaldım. :D S5'in system arayüzü harika masmavi. Bir yandanda "ne uğraşıcam basarim stoku bakarım keyfime" diyorum :D

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bencede uğraşmayın. Stok... daha iyi. Diğerinin çıkan problemleriyle uğraşırsınız.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bencede uğraşmayın. Stok... daha iyi. Diğerinin çıkan problemleriyle uğraşırsınız.
Usta sen elektronik satışları yapıyorsun sanırım bilirsin Note 3'ün çerçeve değişimi tahmini kaç lira olur? Bir arkadaş Note 2 nin çerçevelerini 15 dolara değiştirmiş forumda sordum henüz cevap vermedi. Sence ne kadara mal olur?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Kardeşim servisine sorar sana cevap veririm.

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Usta sen elektronik satışları yapıyorsun sanırım bilirsin Note 3'ün çerçeve değişimi tahmini kaç lira olur? Bir arkadaş Note 2 nin çerçevelerini 15 dolara değiştirmiş forumda sordum henüz cevap vermedi. Sence ne kadara mal olur?

Usta Note3 ün en dayanıksız yeri yan çerçeveleri bende bunun için aşağıda olan kabı aldım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Usta Note3 ün en dayanıksız yeri yan çerçeveleri bende bunun için aşağıda olan kabı aldım.

Çok kalın oluyor telefondaki konfor azalıyor ama bunun neo hybrid kapaklısı olsa düşünmedim değil. :hmmm Slim armor fazla kalın. :kotu:

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geceleri en düşük parlaklık bile fazla geliyorsa bunu kullanın derim;

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Hocam biliyorsunuzdur o zaman, şu anda bunu kullanıyorum, telefonun yanları zaten kapalı, alt kapak kısmında 1 veya 2 mm açıklık var. Düştüğünde zarar görmesin diye.

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Yokkk artıkkk:)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Süper haber cynogenmod 12 geliştiriciliği N900 için başladı !!!

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
5.0.1 çıkmış da

• Beğen

Üst Alt