95/1 şubat 4 ben gidiyorum
Yusuf0111_Oğuzhan Üye bütün asker adaylarına allah kolaylık versin Dj.Refoo sanada geri kalan hayatında başarılar dilerim kardeşim
bütün asker adaylarına allah kolaylık versin Dj.Refoo sanada geri kalan hayatında başarılar dilerim kardeşim
Dj.Refoo Üye Konu Sahibi xxynsdark' Alıntı: 95/1 şubat 4 ben gidiyorum Genişletmek için tıkla ... torunum sana da şimdiden hayırlı teskereler yusuf0111' Alıntı: bütün asker adaylarına allah kolaylık versin Dj.Refoo sanada geri kalan hayatında başarılar dilerim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim teşekkr ederim
xxynsdark' Alıntı: 95/1 şubat 4 ben gidiyorum Genişletmek için tıkla ... torunum sana da şimdiden hayırlı teskereler yusuf0111' Alıntı: bütün asker adaylarına allah kolaylık versin Dj.Refoo sanada geri kalan hayatında başarılar dilerim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim teşekkr ederim
Dj.Refoo Üye Konu Sahibi BrainHacker' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
Dj.Refoo Üye Konu Sahibi gutihaz1' Alıntı: hayırlı olsun mutlu bir hayat dilerim sana Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardesim Sağol 98farom98' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim kardesim Sağol
gutihaz1' Alıntı: hayırlı olsun mutlu bir hayat dilerim sana Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardesim Sağol 98farom98' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim kardesim Sağol
gutihaz1 Üye Bizim acemi birliğinden bir arkadaş Antalya ya atlı jandarma birliğine düşmüştü turistik yerlerde plajlarda filan görev yapmıştı
Bizim acemi birliğinden bir arkadaş Antalya ya atlı jandarma birliğine düşmüştü turistik yerlerde plajlarda filan görev yapmıştı
Dj.Refoo Üye Konu Sahibi gutihaz1' Alıntı: Bizim acemi birliğinden bir arkadaş Antalya ya atlı jandarma birliğine düşmüştü turistik yerlerde plajlarda filan görev yapmıştı Genişletmek için tıkla ... Ben Cezaevinde yaptım
gutihaz1' Alıntı: Bizim acemi birliğinden bir arkadaş Antalya ya atlı jandarma birliğine düşmüştü turistik yerlerde plajlarda filan görev yapmıştı Genişletmek için tıkla ... Ben Cezaevinde yaptım
Dj.Refoo Üye Konu Sahibi Weewoo' Alıntı: Hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza. Genişletmek için tıkla ... Sağol teşekkür ederim.. Amin inşaallah
Weewoo' Alıntı: Hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza. Genişletmek için tıkla ... Sağol teşekkür ederim.. Amin inşaallah