Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Lumia 520'de güncelleme yaparken çarkların olduğu ekranda uzun süre (1 saatten fazla) kaldıktan sonra telefon kapandı ve şimdi de açılmıyor, servise götürmekten başka yapılabilecek bir şey var mıdır?

Düzenleme: Nokia yazısından sonra sürekli reset atıyordu, şuan çarklara geri döndük beklemeye devam...

yusuf41

yusuf41

Üye
PD olan 520 ye güncel diyor tiki kaldırıp denedim tekrar tik le denedim programda olmadı. Normal güncellemeleri bile doğru düzgün alamıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Rainesto

Rainesto

Üye
Diğer ülkelere bakılarak alacak ilk modeller bunlardı zaten şaşırmadım ama 920 için hiçbir ülkeden ses yok heralde yeni üvey evlat 920 oldu

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar ben şuan macaristandayım. lumia 720 denim gozukuyor. telefonum turkiye menşeii tabii ki. denim yukleyebilirim sizce direkt? pdf kullanıyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
apps corner geldikten sonra uygulama ve oyunları sd karta taşıyıp telefonu sıfırlarsak sd kartı takınca tekrar görülebilecek mi?
Hayır görmez. Sd karta taşıma olayı dahili depolamanın az olduğu modeller ve dahili hafızanın dolduğu zaman ilaç oluyor.
Gönül isterdi ki yüklü olan uygulamaları sıfırlama öncesi paketleyip kurulabilir hale getirmeyi. Microsoft bize daha o özelliği vermedi!
Lumia 520'de güncelleme yaparken çarkların olduğu ekranda uzun süre (1 saatten fazla) kaldıktan sonra telefon kapandı ve şimdi de açılmıyor, servise götürmekten başka yapılabilecek bir şey var mıdır?

Düzenleme: Nokia yazısından sonra sürekli reset atıyordu, şuan çarklara geri döndük beklemeye devam...
Hafıza kartını çıkart arkadaşım;) Tecrübe ile sabittir hızlı şekilde kurarsınız, çarklar kabusunuz olmaz.
Bu arada ula bizim üvey evlat 620 ilk aldı ya güncellemeyi!!
Başımıza taş yağacak diye düşünüyorum:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Hafıza kartını çıkart arkadaşım;) Tecrübe ile sabittir hızlı şekilde kurarsınız, çarklar kabusunuz olmaz.

Unutulmuş yazmak, dediğin gibi kart çıkartarak kurtulduk. Sağ olun yine de :)

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Pfd yüklü cihazımda be yaptıysam yükleyemedim

ihsan.snmz

Üye
Güncellemeyi kontrol ediyor 10 dkdır :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç bir şekilde güncellemeyi göremiyorum. Pfd aç kapa cihazı kapat aç yaptım yok. Aman gelsede olur , gelmese de olur. Pfd ile zaten çoğunu kullanıyorum:)

ihsan.snmz

Üye
Gdr 1in biraz gelişmişiydi bu zaten. Pfdye verilmemiştir

emz

emz

Üye
@Sensation Bu güncellemenin geldiğinde gördüğünüz sayfasın linki var mı? Ben kaybettim sayfayı. Bakalım bize ne zaman gelecek :hmmm

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Yanlış anlamadıysam bu sayfadan bahsediyorsun :) İlk sayfada da var .

• Beğen
Tepkiler: emz
flutewoddy

flutewoddy

Üye
925e denim gelmiş galiba kullananlar kontrol edebilir mi

versino2

versino2

Üye
Butonu çokerttim 925 e gelen giden yok

og1907

og1907