Öneri LG G2 32 GB aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Jagu@r

Jagu@r

Üye
Hayırlı olsun.

Gallahad

Gallahad

Üye
aynen zaten ram temizlemeye gerek olmuyor ama bazen telefon birden yavaşlıyor onu kullanınca eski haline geliyor ve birde telefon yüzde 70 ram kullanıyor neden öyle bilen varmı
aynen zaten ram temizlemeye gerek olmuyor ama bazen telefon birden yavaşlıyor onu kullanınca eski haline geliyor ve birde telefon yüzde 70 ram kullanıyor neden öyle bilen varmı

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hayırlı olsun

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ram temizleme uygulamalari telefonu yavaşlatir bunu forumdaki cogu kisi biliyor ancak gereksiz dosya temizleme bölumunu kullanabilirsiniz. Onun icin de clean master oneririm ayni ise yariyor.
aynen ve gereksiz uyarılar spam mesajlar reklamlar derken ben 1 ay bir bir yükleyip bir temizlik yapılyorm 2 gün sonra beni rekalam boğuyor temizliğe başlamışken deyip clean masterı da temizlemiş bulunuyorum ama gayet başarılı iş yaptığını kabullenmek gerek

98farom98

98farom98

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eyvallah kardeş :gul:
flashı nası açıyoruz arkadaşlar beceremedim?
android de 4.1.x de sonra yani 4.2.x ve üstü sürümlerde flash desteği yok yani flash fox gibi puffin browser gibi browserlala kullanabilirsiniz bu arada hayırlı olsun

Anil-D

Anil-D

Üye
Hangi renk aldiniz sarj surenizi paylasirsaniz bende dusunuyorumda almayı z2 almıştım ama kötü cikti

98farom98

98farom98

Üye
2kere değişti ama kasa acikligi vardi simdi lg g2 alicamda ekran suresi felan atarsan yardimci olursun bana hangi renk birde
Yok ben Z2 kullanıyorumda hayret ya son sürümlerde kasa açıklığı halledilmişti

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
android de 4.1.x de sonra yani 4.2.x ve üstü sürümlerde flash desteği yok yani flash fox gibi puffin browser gibi browserlala kullanabilirsiniz bu arada hayırlı olsun
Eyvallah tskler. Kamera flashini soruyodum

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Finaller vardi kusura bakma.