Uygulama zaten betadan çıkmadı ki henüz.Vlc resmen dalga geçiyor şimdide güncelleme yayınlayıp Vlc Beta yaptılar![]()
bende hiç beğenmedim.sabah güncelledim proğramı her açtığımda L920 telefonum donup kaldı sof reset atmak zorunda kaldım.Ben VLC'yi hiç beğenmedim açıkçası.
Camera Roll ve Videos klasörü dışındaki yerlerde olan videoları bulmak için dolaşman gerekiyor.
Buluyorsun, açmaya çalışınca öyle yükleniyor yazısı beliriyor, sonra da uygulamadan atıyor.
Valla VLC'yi kullanırken aklıma hep Cem Yılmaz'ın tabiri geliyor.
4:35'ten izleyin.
"Abi televizyonda gördük, mal gibiydin valla.."
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hala adam akıllı bir hale getiremediler uygulamayı...
QuickPlay'in gözünü seveyim.
Evet bu güncelleme ile video açmadan atma sorununu hal-t-etmişler. Kazayla video açtım , telefondan bataryayı çıkartmadan kapatamadım!!!
Ha gayret diyelim 2 güncelleme ile telefonu bombaya çevirip elimizde patlatmalarına az kaldı![]()
, elinde patlayan olursa sileceğim, düzelirse bakarız
... Ne günlere kaldık yahu ...v1.0.4 güncellemesi mağazadan onay almış, birkaç saate kadar gelir.
Düzeltme ve İyileştirmeler:
•Arkaplanda oynatma
•Daha iyi müzik ve video araması (gelişmiş algoritma)
•Genel düzeltmeler

v1.0.4 güncellemesi mağazadan onay almış, birkaç saate kadar gelir.
Düzeltme ve İyileştirmeler:
•Arkaplanda oynatma
•Daha iyi müzik ve video araması (gelişmiş algoritma)
•Genel düzeltmeler
Hiç inandırıcı gelmiyor bana. Microsoft hiç bir zaman multimedya konusunda bomba olamadı. Pc de bile codec eksikliği var. Media Player Classic ilaç oluyor laptopumda.kısa sürede toparlansa iyi olur yoksa wp 10 ile ms kendi video playeri bence bomba gibi gelecek![]()
Muhtemelen bir sonraki güncellemede ekolayzır özelliği eklenecek.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız