İYİLER HERZAMAN TAKLİT EDİLİR...

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni iletisim caginda sizce 4G lisans ihalesini turkiyede 3,operatorden hangisi kazanir...

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
bargnes

bargnes

Üye
    Konu Sahibi
İYİLER HERZAMAN TAKLİT EDİLİR...
Son zamanlarda cikan reklamlarda kimin onde oldugu belli diger operatorler istemeye istemeye artik vodafone abilerinin arkasindan gelmeye basladilar sanirim ne dersiniz ....DURMAK YOK VODAFONE İLE İLETİSİME DEVAM....

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Vodafone internet paketi yok sınırsız sinir oluyorum Vodafone hattım

bargnes

bargnes

Üye
    Konu Sahibi
Yarindan itibaren vodafonedeyim diger operatorden tasiniyorum yararlanacagim kampanya (1)19 tl karsiliginda 200 dk heryone 2000 dk vodafone 2000 sms/gecenyildan tahahutle aldigim vodem cihazim var 12 ay 7 gb internet 30 tl kampanyasi extra ucret yok

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Vodafoneden yedigim kaziklar yuzunden bedava nette varse gecmem daha

bargnes

bargnes

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu konularda cok titizim operatorlerin akla gelmedik cakalliklari mevcut onun icin cok dikkatliyim ozelliklede kelime oyunu var yazilanlarda ve konusulanda.aklimda zerre kadar soru isareti kalirsa asla yanasmam..cok dikkat istiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
turkcell dolandırıcı gibi 2 lira yüklesen onda bile gözü var yok çalarken dinlet yok bilmem ne hemen bitiyor vodofone denemedim ama Avea reklamda dediği gibi avea ile kafan rahat. ne reklam mesajı geliyor ne bişey geliyor 23 liraya 2gb net 500dk her yöne + 5000 sms

bargnes

bargnes

Üye
    Konu Sahibi
Ewet haklisin turkcell bence adini turklerden alan bu operator turk halkini sovusluyor avea konusunda uclu firsat var di turktelekom ttnet ve avea abonesi olana %40 indirim vardi superdi ama cekim yuzunden maalesef uzak durdum

Luck Star

Luck Star

Üye
Ewet haklisin turkcell bence adini turklerden alan bu operator turk halkini sovusluyor avea konusunda uclu firsat var di turktelekom ttnet ve avea abonesi olana %40 indirim vardi superdi ama cekim yuzunden maalesef uzak durdum
Herkes ayni dertten şikayetçi ama bende full çekiyor tek sıkintim internet cok yavas. Yavas dedigim 200kb hizi var yani 2gb sinirsiz gibi bise oluyor bitiremiyorum onu da paket ucuz diye yavas hiz vermisler sanirsam

bargnes

bargnes

Üye
    Konu Sahibi
Bencce kampanyalarda ozellikle turkcell hiz siniri yapiyor normal bir paket dyelim 1 gb 21 tl olani alirsan internet super ama yok 19 tl 500 dk alirsan 6 tl 1000sms 2 gb internet diyor ama interneti kullanmak sinir bozucu birte cifye standardi var turkcell turbo net diye boyle birsry olabilirmi haksizlik ikimiz iki internet paketi biri yalnizca 3tl fazla ama oncelik senin ikiside bir gb diyelim boyle sacmalik olmaz vodafone yok boyle boyle bisey

Üst Alt