MetQ7
Üye
Daha önce ameliyat olan var mı?
Arkadaşlar cumartesi günü kulaktan ameliyat olucam fakat daha önce hiç ameliyat olmadığım için açıkcası birazcık korkuyorum
narkoz nasıl bişeydir? Ameliyatta bişeyler hissediliyor mu merak ediyorum açıkcası. Gerçekten korkmamı gerektircek bişey var mı? Daha önce ameliyat olan kişiler beni aydınlatırsa sevinirim .d
narkoz nasıl bişeydir? Ameliyatta bişeyler hissediliyor mu merak ediyorum açıkcası. Gerçekten korkmamı gerektircek bişey var mı? Daha önce ameliyat olan kişiler beni aydınlatırsa sevinirim .d

ben mesela ameliyat masasına oturdum bi iğne ile narkoz verdiler ben ha bire etrafa makinelere vs bakıyom hayatımda ilk defa ameliyathane görüyom sonuçta etrafı süzüyorum falan, hemşire baktı nasılsın dedi iyi valla sıkıntı yok dedim sadece iç çamaşırı var üstümde biraz soğuk dedim başın dönüyomu dedi yok dedim ikinci narkozu verdi anam bi hoş oldum bi hoş oldum anlatamam
sonra bi daha sordu nasılsın dedi bilmiyorum ama daha da soğudu bura dedim gözlerim kararmaya başladı hemşire anladı gittiğimi tutun düşmesin dedi onu hatırlıyorum sonrası yok
asıl şamata şimdi başlıyo