Daha önce ameliyat olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Jagu@r

Jagu@r

Üye
Aynen. Benim kulaklarda basınca gelemiyor, hatta bu yüzden havuza bile korkarak giriyorum. Sadece ilk defa olacağım için birazcık çekiniyorum. Sonuçta adı "ameliyat" . En basiti bile adamı ufaktan tırstırıyor:D
Aynı dertten muzdaripiz. Çevremdekilere benim zar dandik desemde kimseye inandıramiyorum. Sonuçta yaşamayan bilmez. Bu arada nası oluyor yani zarı mı değiştiriyolar yoksa onarıyolarmı benim uçaktan inerken basıncın etkisiyle delinmişti geçen sene.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Aynı dertten muzdaripiz. Çevremdekilere benim zar dandik desemde kimseye inandıramiyorum. Sonuçta yaşamayan bilmez. Bu arada nası oluyor yani zarı mı değiştiriyolar yoksa onarıyolarmı benim uçaktan inerken basıncın etkisiyle delinmişti geçen sene.

Aslında doktora tam olarak yapacağı işlemi sormadım korkudan. Açıkçası bilmemek daha iyi olur diye düşünüyordum. Ameliyattan sonra sorarım diyordum kendi kendime ama cuma kontrollere gidince sorarım. İlk gittiğim doktor kulak zarı nakli yapmak lazım demişti ama şimdiki doktorum nasıl bişey yapar onu cuma günü sorarım.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yarın büyük gün:ah
Yarın büyük gün:ah

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
lokal anestezi altında ayak baş parmagımı bir araya getirmişlerdi amaliyatda törpü çekiç keski drmel tarzı alet
arada yanık kokkusu geliyordu ha bire hemoklabin adında iğne yapılıyordu ve sonunda metal telleri destek için bir kaç yerden sokup yerleştirdiler dehşet bişeydi aylarca kendime gelemdim artık eskisi gibi olmayacagımı bekaretimin bozuldugunu düşünüm
amaliyat olmaktansa parmagımdaki kırıgın kendi doğal haliyle kaynamasına razı olabiliridm
kulak zarı vucudun dışında oldugundan neşter ile kesik açılacagını sanmıyorum

Üst Alt