Yardım Appstore 64 bit olacak mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
5seni karsiliyorsa 5s e gecmene gerek yok ama iphone cihazlarına zam geldi bunuda göz önünde bulundur. Ben olsam geçerdim 5s e

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
5seni karsiliyorsa 5s e gecmene gerek yok ama iphone cihazlarına zam geldi bunuda göz önünde bulundur. Ben olsam geçerdim 5s e
şuanda TGS ye hazırlarnıyorum nakit yok Dershane falan var çalışamıyorumda. anca marta 400 lira biriktirebilirim e marta kadar bekleyince 3 -5 ay daha beklersem tercihlerden sonra 6s i sıfır alırım dedi babam

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
franco27

franco27

Üye
Yanlış anlıyorsunuz 64 bit desteği demek uygulamayla alakalı bakını app storedekı AVP.oyununa Sürüm tarıhcesıne bakın adamlar 2ay önce vermıs 64 bıt destegını ama oyun güncellenmesi almış ve ben 5c oynuyorum bence gelıstırıcılerı alakadar eden bu durum yapılan uygulama 2sınıde çalıştıracak rahat olun sız

alical33

alical33

Üye
64bit işlemcili telefonlara 64bit kodla diğer telefonlara yine 32bit kodla yazılacak eski modeller için eksi bi durum yok yeni modellere artı bi işlem olacak sadece

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ama eski modeller yeni güncellemeleri alamayacak eski sürümleri kuracak diye baçıklama yapmış bir kurum ve bunuda her site voaylaşmış onu anlayamadım

franco27

franco27

Üye
Boşver onları boş konuşuyorlar

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Yeni telefonlarına güncellemelerin hemen gelmesi ve yeni cihaz satmak işin. Ama birde iyi yanı var süper oyunlar var 5 için bile güncelleme gelmemiş insan sinir oluyor. Ayrıca 64 bit olması da kalite artması demek

franco27

franco27

Üye
BU KONUYO ŞÖYLE Bİ ACIKLILIK GETIREYIM ORNEK VEREYIM ASPHALT 8 APPLE GAMELOFTA DIYORKI BU OYUNU 64 BITLIK CIHAZIMLADA UYUMLU YAP DIYOR CUNKU 64 BIT DESTEGI 32 BITTEN DAHA VERIMLI DAHA HIZLIDIR YANI 32 BITLIK CIHAZLARDA ALICAK GUNCELLEMEYI SIZLER CANINIZI SKMAYIN SU UYGULAMAYA BAKIN AVP APP STOREDE GUNCELLEME GECMISINE ADAMLAR COK ONCE VERMIS BU DESTEGI AMA OYUN ALMIS GUNCELLEME

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
BU KONUYO ŞÖYLE Bİ ACIKLILIK GETIREYIM ORNEK VEREYIM ASPHALT 8 APPLE GAMELOFTA DIYORKI BU OYUNU 64 BITLIK CIHAZIMLADA UYUMLU YAP DIYOR CUNKU 64 BIT DESTEGI 32 BITTEN DAHA VERIMLI DAHA HIZLIDIR YANI 32 BITLIK CIHAZLARDA ALICAK GUNCELLEMEYI SIZLER CANINIZI SKMAYIN SU UYGULAMAYA BAKIN AVP APP STOREDE GUNCELLEME GECMISINE ADAMLAR COK ONCE VERMIS BU DESTEGI AMA OYUN ALMIS GUNCELLEME
Anladım hocam dediğiniz mantıklı çünkü iphone 5 daha ios 9 alacak onuda geçtim apple kendisi hala iphone 5c satıyor 32 bit

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
franco27

franco27

Üye
hayır 64 bıt 5s basladı kardesım keske oyle olsa garafık ıslemcı konusunda adreno tek gecerım muthıs

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Aman kardeşim 5 i satıp 5s alma boşver parana yazık elindeki cihazın bana göre daha 2 sene gideri var eger yeni cihaz almakta kararlıysan 1 sene daha bekle kendini sıkıntıya sokma

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
En iyisi.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt