Yardım Appstore 64 bit olacak mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Appstore 64 bit olacak mı ?
iphone 5s ten önceki modellere destek kesiliyomus app store artık 64 bit olacakmış doğrumu 32 bit program çıkmayacakmış diyolar ne bu işin aslı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
yalan söylemişler şimdilik

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
1 şubat 2015 ten itibaren diyor haberleri okursanız bende kıllandım şimdi 5 i satıp bi lumia 1520 yada 1020 g2 arasında kaldım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
aniden geçti diyelim i5 ne olacak ? daha 4s e büyük güncelleme olarak kesildi, bir anda i5 den vazgeçmez :)
apple kendi söylesin bakalım

darkmaster

darkmaster

Üye
doğrudur kardeşim 1 şubat 2015 tarihine kadar 64 bit olmayan programlar appstore dan kaldırılacak. 32 bit işlemcisi olan iphone 5 ve öncesi telefonlar uygulamaların eski sürümlerini kullanmak zorunda kalacaklar.

düzeltme yapıyorum appstore a 64 bit desteği olamayan uygulama eklenemeyecek arkadaşım ama 1 haziran tarihine kadar uygulamaların 32 bit sürümleride güncelleme ile sulacakmış. 1 hazirandan sonra tamamen 64 bite geçiş yapılıyor.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
bu bize vuracak yani :D ben 1520 mi g 2 mi diye sorsam :D

0MG90

0MG90

Üye
Sorun olmaz bence.

Çoktan açıklamışlardı zaten, artık 64bit destekli oyun uygulama kabul edecekler ve mevcut uygulamalar 64bit desteği getirmedikçe güncellemeleri kabul edilmeyecek.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
elindekini tut yani çöp olmayacak şimdilik, değiştireceksende yapacak birşey yok :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
şu lumia lar kafamı karıştırıyor yahu 1520 ve 1020 beni baya etkiliyo :D g2 almak istemiyorum çünk ü zaten nexusu satıp aldım iphon u

NEXUS

NEXUS

Üye
bence olmkaz iphone 5 e destek kesilinceye kadar (ios 9 da kesilir) devam eder 32 bitide yani birşey olacağını sanmam

Fenomenon

Fenomenon

Üye
i5 çöp olacak yani :/

0MG90

0MG90

Üye
Yahu neden olsun? Google Play'deki uygulamalar 64bit destekli olunca bizim cihazlarda mı çöp olacak?

darkmaster

darkmaster

Üye
windows phone güzel bir işletim sistemi, gerçekten hızlı ve stabil çalışıyor iki yıllık l920 kullanımımdan sonra tekrar iphone a geçiş yaptım, l920 den öncede 4 ay kadar xperia S kullanmıştım android benim için faciaydı bir daha da kullanmaya yakın bile olmak istemiyorum. windows phone da benim için tek eksiklik teknik uygulamaları markette bulamamak olmuştu birde iphone kullanırken aldığım huzuru bulamadım belkide alışkanlıktan öte bir şey değildir. 2 yıl nasıl kullandım konusuna gelirsem eğer, l920 yi ilk çıktığı zaman almıştım ve çok ama çok eksik bir işletim sistemi vardı, sürekli yeni güncelleme çıkmasını bekleyerek daha doğrusu microsoft insanları yeni bir şeyler vermek vaadiyle oyalıyarak kullanmaya devam etmelerini sağladı, en azından bendeki etkisi böyle oldu güzel bir taktikti kabul ediyorum. ama şu anda baya baya oturdu sistem denebilir. karar öncelikli olarak sizin olmakla beraber, ben kendi açımdan eğer apple sapıtmayıp işletim sistemi bakımından çizgisini ve güvenilirliliğini korumaya devam ettiği sürece ben iphone kullanıcısıyım.
bu yazı buraya nasıl gitti anlamadım ama ben başka bir yere yazıyordum bunu :D forum kafayı yedi :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Yeni uygulama yüklenmezse çöp olur. Google play çok farklı eski sürümleri zaten destek veriyor. Uygulamaların belki %90'ı 4.0 ICS destekliyor. Appstore ios 6'yı ne kadar destekliyor??

darkmaster

darkmaster

Üye
arkadaşlar, bir arkadaşımız iphone u satıp lumia aklımı çeliyor alabilirim şeklinde bir konu açmıştı, yukarıda yazdığım yazıyı oraya yollamıştım amma velakin yazım bu konuya gitti ve de mesajı yazmak istediğim konuyuda şu anda bulamıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: avast
0MG90

0MG90

Üye
Yeni uygulama yüklenmezse çöp olur. Google play çok farklı eski sürümleri zaten destek veriyor. Uygulamaların belki %90'ı 4.0 ICS destekliyor. Appstore ios 6'yı ne kadar destekliyor??
Çoğu oyun 4 ve 5'ten sonrasını destekliyor. Popülerler 7'den sonrasını.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
şimdi eğer bu telefon iphone 4 gibi falan o yüklenemez su yükleenemez demeyecekse satmayıp kullanıcam 1 sene daha ? sonra 2016 da yeni bişey alcam ?
sordum bugün telefoncular 1000 den sayıyor benim telefonu üstede 400 e garantili kutu fatura 5s veriyor aama bi oturdum düşündüm 5s almak yerine bi sene bunu kullanıp direk 6 s e nakit almak daha mantıklı geldi bunuda anneme versem diye düşünüyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
5s mantikli gerçekten daha 2 yılı var o cihazın

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
şimdi eğer bu telefon iphone 4 gibi falan o yüklenemez su yükleenemez demeyecekse satmayıp kullanıcam 1 sene daha ? sonra 2016 da yeni bişey alcam ?
sordum bugün telefoncular 1000 den sayıyor benim telefonu üstede 400 e garantili kutu fatura 5s veriyor aama bi oturdum düşündüm 5s almak yerine bi sene bunu kullanıp direk 6 s e nakit almak daha mantıklı geldi bunuda anneme versem diye düşünüyorum

i5 2015 de geçirir bence beklemek mantıklı

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
biriniz 5s almak mantıklı diyor biriniz 5 :D şimdi 5s e geçicem suna geçicem buna geçicem diye taktis taksit almak yerine kullanıp tek seferde mi bişey alsam

Takipçi Satın Al

Üst Alt