windows phone güzel bir işletim sistemi, gerçekten hızlı ve stabil çalışıyor iki yıllık l920 kullanımımdan sonra tekrar iphone a geçiş yaptım, l920 den öncede 4 ay kadar xperia S kullanmıştım android benim için faciaydı bir daha da kullanmaya yakın bile olmak istemiyorum. windows phone da benim için tek eksiklik teknik uygulamaları markette bulamamak olmuştu birde iphone kullanırken aldığım huzuru bulamadım belkide alışkanlıktan öte bir şey değildir. 2 yıl nasıl kullandım konusuna gelirsem eğer, l920 yi ilk çıktığı zaman almıştım ve çok ama çok eksik bir işletim sistemi vardı, sürekli yeni güncelleme çıkmasını bekleyerek daha doğrusu microsoft insanları yeni bir şeyler vermek vaadiyle oyalıyarak kullanmaya devam etmelerini sağladı, en azından bendeki etkisi böyle oldu güzel bir taktikti kabul ediyorum. ama şu anda baya baya oturdu sistem denebilir. karar öncelikli olarak sizin olmakla beraber, ben kendi açımdan eğer apple sapıtmayıp işletim sistemi bakımından çizgisini ve güvenilirliliğini korumaya devam ettiği sürece ben iphone kullanıcısıyım.
bu yazı buraya nasıl gitti anlamadım ama ben başka bir yere yazıyordum bunu

forum kafayı yedi