muhammettvurucu
Üye
2. El almicam da peki en uygunu hangisi?600 tlye karması zorikinci el olabilir
2. El almicam da peki en uygunu hangisi?600 tlye karması zorikinci el olabilir
2. El almicam da peki en uygunu hangisi?
Snapdragon 200 cok kötü yaBence 535 daha Türkiyeye gelmedi gerçi
Güzel bir soruYa karmasi için?
Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan çıkar diye sorsaydınız ona cevap verebilirdim. İş mobil cihazlara gelince düşünmeden duramıyorum.1 gb ram ve wp ile istediğin oyunu oynatacağını düşünüyorumSnapdragon 200 cok kötü ya
Maalesef zamanim yok çünkü hic arama için bile telefonum yokBiraz Bekle Xiomi Gelecek TRye
Malesef izledim kasilmalar baya var1 gb ram ve wp ile istediğin oyunu oynatacağını düşünüyorum
Bence 820 ne kadar eski olsa da GTA san andreas kasmadan oynanabiliyor. Şimdi tam bi karar vermem lazim artik. Sizce ne yapmaliyimGüzel bir soruTavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan çıkar diye sorsaydınız ona cevap verebilirdim. İş mobil cihazlara gelince düşünmeden duramıyorum.
Şimdi kamera, ram , pil olarak 1520 en iyisi. Bütçe yetmeyecek biliyoruz. 930 peşine gelir. Oda üst düzey olduğu için fiyatından dolayı eledik.
Orta segmentene gelirsek orası evlere şenlik.
Ram ve kamerayı baz alırsak 1020/925/730-735 cihazları var. 1020 için maalesef iyi düşünmüyorum. O kameraya konulan donanım yetersiz.
925 deseniz güzel bir cihaz ama hafıza kartı desteği olmadığı için ne yapıp edip 32 gb modelini bulmak lazım. Yoksa 16 gb depolama sıkıntı olabilir.
730 ise yeni nesil bir kamera odaklı cihaz. Selfie modası içindi sanırım(Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar)
Devam edelim.
1320 kameradan kaybetse de ram / Ekran / Hafıza kartı desteği / Batarya ile tercih edilebilir güzel bir seçenek(Bütçeye yakın)
820 1gb ram olsada eski bir cihaz. Yanaşmaya değmez.
Giriş seviyesi tam eğlence. Her isteğe göre cihaz var.
Kamera önemli değil derseniz kesinlikle 525. 1gb ram avantajı var,
Bana alayı lazım derseniz bütçeyi yükseltip ikinci el temiz 1520 cihaza yönelebilirsiniz. Pişman etmez. Denim güncellemesi ile 4k video çekim özelliği geldi. (Samsung olsaydı kesinlikle yeni bir cihaz üretip 4k özelliğini yenilik diye kakalarlardı.)
Günlük müzik 1- 2 foto sosyal ağlar canim sıkılınca da oyunTek soru: Telefonu hangi amaçla kullanacaksınız?
600 tlye bu modellerden bulsa bulsa 820 bulabilir.O zaman güncel bir cihaz olması daha iyi olur. 630 / 730 gibi tercihlere yönelmek mantıklı. Büyük kapsamlı oyunlar oynarım derseniz 1 gb ramlı cihazlardan 1320/920/820 bakmak lazım.
Kamera işin içinde olduğu için 525 modelini elemek zorundayız.
Ha yukardaki 3 cihaz içinden 1320 alırdım ben.(Kamera gündüz idare eder, gece vasat).
O zaman güncel bir cihaz olması daha iyi olur. 630 / 730 gibi tercihlere yönelmek mantıklı. Büyük kapsamlı oyunlar oynarım derseniz 1 gb ramlı cihazlardan 1320/920/820 bakmak lazım.
Ha yukardaki 3 cihaz içinden 1320 alırdım ben.(Kamera gündüz idare eder, gece vasat).
Peki kardeşlerim ikinizede çok teşekkür ederim600 tlye bu modellerden bulsa bulsa 820 bulabilir.
Peki kardeşlerim ikinizede çok teşekkür ederim
Kardeşim son olarak ben sana 630 almanı tavsiye ederim. Unlock ile mc4 falan oynarsın kamerası normal yeni nesil işlemci içeriyorUnlock yapmak istemiyorum ve uğraşmakta istemiyorumKardeşim son olarak ben sana 630 almanı tavsiye ederim. Unlock ile mc4 falan oynarsın kamerası normal yeni nesil işlemci içeriyor
Bimekste 600tl acaba ne kadar doğrudur?O zaman güncel bir cihaz olması daha iyi olur. 630 / 730 gibi tercihlere yönelmek mantıklı. Büyük kapsamlı oyunlar oynarım derseniz 1 gb ramlı cihazlardan 1320/920/820 bakmak lazım.
Gördüğünüz fiyat doğrudur. Kampanya vardı. Kaçırmayın derimUnlock yapmak istemiyorum ve uğraşmakta istemiyorum
Bimekste 600tl acaba ne kadar doğrudur?

Teşhir ürünü falan mi acaba?Gördüğünüz fiyat doğrudur. Kampanya vardı. Kaçırmayın derim![]()
İndirimli fiyatıdır. Kampanya var Lumialarda. Hatta link verebilirsen detaylı konuşuruz.Teşhir ürünü falan mi acaba?
AnlamadimÜretim Yeri Çin![]()