Üretim Yeri Çin :kop: Çin'de işçilik ucuz olduğu için çoğunun fabrika Çin
Rainesto Üye Emre aktaş' Alıntı: Üretim Yeri Çin Genişletmek için tıkla ... Çin'de işçilik ucuz olduğu için çoğunun fabrika Çin
Emre aktaş' Alıntı: Üretim Yeri Çin Genişletmek için tıkla ... Çin'de işçilik ucuz olduğu için çoğunun fabrika Çin
Emre Üye Rainesto' Alıntı: Çin'de işçilik ucuz olduğu için çoğunun fabrika Çin Genişletmek için tıkla ... Hepsi Fin Malı Onların...
Rainesto' Alıntı: Çin'de işçilik ucuz olduğu için çoğunun fabrika Çin Genişletmek için tıkla ... Hepsi Fin Malı Onların...
Rainesto Üye Emre aktaş' Alıntı: Hepsi Fin Malı Onların... Genişletmek için tıkla ... Çin malı dememiş ama üretim Çin demiş
Emre aktaş' Alıntı: Hepsi Fin Malı Onların... Genişletmek için tıkla ... Çin malı dememiş ama üretim Çin demiş
Aybin.Kilic Üye Emre aktaş' Alıntı: Üretim Yeri Çin Genişletmek için tıkla ... İphonelerde üretim yeri Çin!!! Ya bir kerede olsa Çin deyince hemen aklınıza dandik ürünler gelmesin. Nokia da ucuz iş gücü için çinde üretim yapıyor.
Emre aktaş' Alıntı: Üretim Yeri Çin Genişletmek için tıkla ... İphonelerde üretim yeri Çin!!! Ya bir kerede olsa Çin deyince hemen aklınıza dandik ürünler gelmesin. Nokia da ucuz iş gücü için çinde üretim yapıyor.
Emre Üye Aybin.Kilic' Alıntı: İphonelerde üretim yeri Çin!!! Ya bir kerede olsa Çin deyince hemen aklınıza dandik ürünler gelmesin. Nokia da ucuz iş gücü için çinde üretim yapıyor. Genişletmek için tıkla ... aynen Son düzenleme: 1 Tem 2015
Aybin.Kilic' Alıntı: İphonelerde üretim yeri Çin!!! Ya bir kerede olsa Çin deyince hemen aklınıza dandik ürünler gelmesin. Nokia da ucuz iş gücü için çinde üretim yapıyor. Genişletmek için tıkla ... aynen
Aybin.Kilic Üye mvrucu123' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Şu 3 mağazada teşhir ürünü var. Diğer mağazalara bakabilirsiniz elden alacaksanız. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
mvrucu123' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Şu 3 mağazada teşhir ürünü var. Diğer mağazalara bakabilirsiniz elden alacaksanız.
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi Aybin.Kilic' Alıntı: Şu 3 mağazada teşhir ürünü var. Diğer mağazalara bakabilirsiniz elden alacaksanız. Genişletmek için tıkla ... Adiyaman?
Aybin.Kilic' Alıntı: Şu 3 mağazada teşhir ürünü var. Diğer mağazalara bakabilirsiniz elden alacaksanız. Genişletmek için tıkla ... Adiyaman?
Aybin.Kilic Üye mvrucu123' Alıntı: Adiyaman? Genişletmek için tıkla ... Mağazaya gidip bakınız. Yada müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. 08502225022
mvrucu123' Alıntı: Adiyaman? Genişletmek için tıkla ... Mağazaya gidip bakınız. Yada müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. 08502225022
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi Aybin.Kilic' Alıntı: Mağazaya gidip bakınız. Yada müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. 08502225022 Genişletmek için tıkla ... EyvAllah Herkese teker teker çok teşekkür ediyorum konu kapanabilir cihazı aldigimda yeni bi konuyla incelemesini yapacagim.
Aybin.Kilic' Alıntı: Mağazaya gidip bakınız. Yada müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. 08502225022 Genişletmek için tıkla ... EyvAllah Herkese teker teker çok teşekkür ediyorum konu kapanabilir cihazı aldigimda yeni bi konuyla incelemesini yapacagim.