Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Gidiyorum ben karnım acıktı [emoji506]

SHS

SHS

Üye
ödülü alayım :islik

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
SHS

SHS

Üye
Yupiii :aha:

98farom98

98farom98

Üye
Selamun Aleyküm nasılsınız ?

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
0MG90

0MG90

Üye
Aleykümselam

0MG90

0MG90

Üye
ShowTV :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Saat kaç olmuş uhh

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ne hızlı geçiyor günler ya. Daha dün sanki fifa 2006 oynuyordum sabah akşam(tatilde tabiki:) )

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Aynen ya bi bakmışsın 2015 de geçmiş :)

Bakmışız yıl 2096 olmuş ve şimdiki tanıdığın sevdiğin herkes ölmüş sende yavaştan tahtalı köye bilet alıyormuşsun. Valla böyle şeyleri düşününce insan bir tuhaf oluyor. Gün gelecek anne baba dede anneanne babaanne teyze amca dayı hepsi gidecek. :(

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
98farom98

98farom98

Üye
Bakmışız yıl 2096 olmuş ve şimdiki tanıdığın sevdiğin herkes ölmüş sende yavaştan tahtalı köye bilet alıyormuşsun. Valla böyle şeyleri düşününce insan bir tuhaf oluyor. Gün gelecek anne baba dede anneanne babaanne teyze amca dayı hepsi gidecek. :(
Çok haklısın kardeşim bir gün gelecek bizde öleceğiz Allah ölümümüzü hayr eylesin...

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
SHS

SHS

Üye

İdare eder

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Çok haklısın kardeşim bir gün gelecek bizde öleceğiz Allah ölümümüzü hayr eylesin...
Amin. Şimdiki teknoloji ile insanlar rahat 80-90 yaşına varıyor. 50-60 sene önce genel olarak en fazla 70 yaşına varıyordu insanlar. Birde bizi düşün 50 sene sonra teknoloji nasıl olacak.
Kim bilir Allahtan bir şey olmazsa 100'u geçeriz. Bir yüzyıl be vay be.

98farom98

98farom98

Üye
Amin. Şimdiki teknoloji ile insanlar rahat 80-90 yaşına varıyor. 50-60 sene önce genel olarak en fazla 70 yaşına varıyordu insanlar. Birde bizi düşün 50 sene sonra teknoloji nasıl olacak.
Kim bilir Allahtan bir şey olmazsa 100'u geçeriz. Bir yüzyıl be vay be.
Aynen kardeşim tabi orasını Allah bilir

Üst Alt