Kimse kimseye karsiliksiz birsey yapmaz Doğrudur :))
csbaz Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Kimse kimseye karsiliksiz birsey yapmaz Genişletmek için tıkla ... Doğrudur )
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Kimse kimseye karsiliksiz birsey yapmaz Genişletmek için tıkla ... Doğrudur )
YaşlıTaşCocuk54 Üye Anil-D' Alıntı: Mutlu huzurlu yıllar dilerim Genişletmek için tıkla ... Saol sanada
YaşlıTaşCocuk54 Üye Anil-D' Alıntı: Telefon ne Genişletmek için tıkla ... Discovery2 google klavye kullanıyordum kafayı yedi klavye veriyi sil dedim gene aynı bikere basınca 3 kere yazıyor ne yaptığı belli değil
Anil-D' Alıntı: Telefon ne Genişletmek için tıkla ... Discovery2 google klavye kullanıyordum kafayı yedi klavye veriyi sil dedim gene aynı bikere basınca 3 kere yazıyor ne yaptığı belli değil
SHS Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Hayır off Genişletmek için tıkla ... Senin mesajlar niye birleşmiyor
YaşlıTaşCocuk54 Üye Anil-D' Alıntı: Klavye kurdum ai type tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... O hangisi şuan bende hem TouchPal hemde swiftkey kurulu
Anil-D' Alıntı: Klavye kurdum ai type tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... O hangisi şuan bende hem TouchPal hemde swiftkey kurulu
SHS Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Cevabı söylüyorum kimse bilemiyor? Genişletmek için tıkla ... Kontrol kalemi
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Cevabı söylüyorum kimse bilemiyor? Genişletmek için tıkla ... Kontrol kalemi
YaşlıTaşCocuk54 Üye SHS' Alıntı: Kontrol kalemi Genişletmek için tıkla ... Dün geceden beri bilen çıkmamıştı