Haber iOS 8.1.2 Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Bu güncellemeyle birlikte fotoğraf çekme sesi hala kapatılmıyor. Bir yolu var mı

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
@0MG90 olmuyor

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl olmuyor? Telefonunu sessiz yaptın mı?

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
@0MG90 yaptım her şeyden kapalı sesi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
sessizdeyken ses çıkmaz ki

Abstract_Loco

Üye
Kararlı son iOS 8 Sürümü olacak diye düşünüyorum o Yüzden sıkıntı olmaz :)
Yok sıkıntı olur derken ilk verildiği zaman yüklemem manasında demiştim. Hala daha geçmedim 8e şarj durumunu etkiler mi peki 7 ile arasında çok fark var mı şarj olarak ?
Birde bu cihaz en son hangi güncellemeyi rahatça alır kasma donma yapmaya ak şekilde ona göre güncellemelerime dikkat edeyim :)

alical33

alical33

Üye
Yok sıkıntı olur derken ilk verildiği zaman yüklemem manasında demiştim. Hala daha geçmedim 8e şarj durumunu etkiler mi peki 7 ile arasında çok fark var mı şarj olarak ?
Birde bu cihaz en son hangi güncellemeyi rahatça alır kasma donma yapmaya ak şekilde ona göre güncellemelerime dikkat edeyim :)
8.2 gelince direk güncelle gitsin :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
beklemişsin madem biraz daha bekle ios 8.2 çıktığında yükleyenlerden yorumlarını alır yüklersin :)
beklemişsin madem biraz daha bekle ios 8.2 çıktığında yükleyenlerden yorumlarını alır yüklersin :)

Abstract_Loco

Üye
Olmazsa öyle yapayım ya şimdilik bir sıkıntısı yok zaten böyle :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
iPhone 5S' te sarj olayi duzelmis gibi sanki

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
8.1.2 ile toparladı ilk ios8 sürümlerine göre 8.2 ile daha kararlı olur :oke:

0MG90

0MG90

Üye
8.1.2'ye bastım JB'yi gel keyfim gel :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
8.1.2'ye bastım JB'yi gel keyfim gel :D
8.1.2 için var mı jb ben göremedim yapsam mı yapmasam mı diye tereddütte kaldım zaten :D şarjı çok yerse yapmam da :D yapsam bana faydası ne olur onu bilmiuyorum

lazye

lazye

Üye
8.1.2 için var mı jb ben göremedim yapsam mı yapmasam mı diye tereddütte kaldım zaten :D şarjı çok yerse yapmam da :D yapsam bana faydası ne olur onu bilmiuyorum
Çok aşırı faydalı bişey değil ben yaptim tweaklerden dolayi kasma yapiyor gereksiz ücretsiz oyun için yapilabilir sadece

0MG90

0MG90

Üye
512mb'lık iPad 2'de kasma yok:) cihaza güzellikler katacaksın işte. Değişik klavyeler, temalar, oyun hileleri vs.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
512mb'lık iPad 2'de kasma yok:) cihaza güzellikler katacaksın işte. Değişik klavyeler, temalar, oyun hileleri vs.
aslında klavye değiştirmek iyi olur :) var mı tweaklere bakabileceğim bir site pm atabilir misiniz :)

0MG90

0MG90

Üye
aslında klavye değiştirmek iyi olur :) var mı tweaklere bakabileceğim bir site pm atabilir misiniz :)
JB yaptıktan sonra Cydia'dan repo eklemen lazım. Sitelerde sadece öneri bulabilirsin.

Üst Alt