alical33
Üye
aynı fikirdeyimKararlı son iOS 8 Sürümü olacak diye düşünüyorum o Yüzden sıkıntı olmaz![]()

aynı fikirdeyimKararlı son iOS 8 Sürümü olacak diye düşünüyorum o Yüzden sıkıntı olmaz![]()

Yandan tuşu tersine çevir sessiz yap telefonunu.Bu güncellemeyle birlikte fotoğraf çekme sesi hala kapatılmıyor. Bir yolu var mı
şimdi ben de denedim sesize alınca denklaşör sesi çıkmıyor sürüm 8.1.2@0MG90 yaptım her şeyden kapalı sesi
Yok sıkıntı olur derken ilk verildiği zaman yüklemem manasında demiştim. Hala daha geçmedim 8e şarj durumunu etkiler mi peki 7 ile arasında çok fark var mı şarj olarak ?Kararlı son iOS 8 Sürümü olacak diye düşünüyorum o Yüzden sıkıntı olmaz![]()

8.2 gelince direk güncelle gitsinYok sıkıntı olur derken ilk verildiği zaman yüklemem manasında demiştim. Hala daha geçmedim 8e şarj durumunu etkiler mi peki 7 ile arasında çok fark var mı şarj olarak ?
Birde bu cihaz en son hangi güncellemeyi rahatça alır kasma donma yapmaya ak şekilde ona göre güncellemelerime dikkat edeyim![]()

beklemişsin madem biraz daha bekle ios 8.2 çıktığında yükleyenlerden yorumlarını alır yüklersinYok sıkıntı olur derken ilk verildiği zaman yüklemem manasında demiştim. Hala daha geçmedim 8e şarj durumunu etkiler mi peki 7 ile arasında çok fark var mı şarj olarak ?
Birde bu cihaz en son hangi güncellemeyi rahatça alır kasma donma yapmaya ak şekilde ona göre güncellemelerime dikkat edeyim![]()

beklemişsin madem biraz daha bekle ios 8.2 çıktığında yükleyenlerden yorumlarını alır yüklersinYok sıkıntı olur derken ilk verildiği zaman yüklemem manasında demiştim. Hala daha geçmedim 8e şarj durumunu etkiler mi peki 7 ile arasında çok fark var mı şarj olarak ?

8.1.2 için var mı jb ben göremedim yapsam mı yapmasam mı diye tereddütte kaldım zaten8.1.2'ye bastım JB'yi gel keyfim gel![]()
şarjı çok yerse yapmam da
yapsam bana faydası ne olur onu bilmiuyorumÇok aşırı faydalı bişey değil ben yaptim tweaklerden dolayi kasma yapiyor gereksiz ücretsiz oyun için yapilabilir sadece8.1.2 için var mı jb ben göremedim yapsam mı yapmasam mı diye tereddütte kaldım zatenşarjı çok yerse yapmam da
yapsam bana faydası ne olur onu bilmiuyorum
512mb'lık iPad 2'de kasma yok8.1.2 için var mı jb ben göremedim yapsam mı yapmasam mı diye tereddütte kaldım zatenşarjı çok yerse yapmam da
yapsam bana faydası ne olur onu bilmiuyorum
cihaza güzellikler katacaksın işte. Değişik klavyeler, temalar, oyun hileleri vs.aslında klavye değiştirmek iyi olur512mb'lık iPad 2'de kasma yokcihaza güzellikler katacaksın işte. Değişik klavyeler, temalar, oyun hileleri vs.
var mı tweaklere bakabileceğim bir site pm atabilir misiniz 
JB yaptıktan sonra Cydia'dan repo eklemen lazım. Sitelerde sadece öneri bulabilirsin.aslında klavye değiştirmek iyi olurvar mı tweaklere bakabileceğim bir site pm atabilir misiniz
![]()