ona dikkat etmedim olunca bakarımarama gelince cevapladıktan sonra zil sesi çalıyor mu hala ?

Tamam hocam haber bekliyorumona dikkat etmedim olunca bakarım![]()

arama gelince cevapladıktan sonra zil sesi çalıyor mu hala ?

Aynen8.2 Beta 2 sürümünde bu sorun gitmiş![]()

arama geldiğinde cevaplayınca zil sesi gelmedi bende bugün dikkat ettimarama gelince cevapladıktan sonra zil sesi çalıyor mu hala ?

arkadaşlar da söylemişti düzeldiğini yine de teşekkürlerarama geldiğinde cevaplayınca zil sesi gelmedi bende bugün dikkat ettim![]()

ios 7 nin final sürümü 7.2 mi 7.1.2 mi? bi 4s vardı arkadaşımda 7.1.2 ydi imzalar kapanmadan önce ios 8 den dönüş yapmış en iyi sürüm bu dedi ama ios 7 kullanmadım bilmiyorum bir de zaten alt modellerde sorunlar çıkabiliyorCihazin son surumu stabil olmuyor pek iOS 7.2li iphone 4 ornegini verebilirim
7.1.2 son sürüm yanlış yazmışımarkadaşlar da söylemişti düzeldiğini yine de teşekkürler
ios 7 nin final sürümü 7.2 mi 7.1.2 mi? bi 4s vardı arkadaşımda 7.1.2 ydi imzalar kapanmadan önce ios 8 den dönüş yapmış en iyi sürüm bu dedi ama ios 7 kullanmadım bilmiyorum bir de zaten alt modellerde sorunlar çıkabiliyor
Kasmaz yükleyiver.iPad mini retina güncelleme yapmalımıyım şu an sanırım 7.1 yüklü cihazı kasar mı diye emin olamadım ?
Retina ekranlı İpad Mini'de de kasma yaparsa bizim telefonlar ölsün o zamaniPad mini retina güncelleme yapmalımıyım şu an sanırım 7.1 yüklü cihazı kasar mı diye emin olamadım ?