Bence almalisinArkadaşlar merhaba ben LG G3 almayı düşünüyorum 1400-1500 arası bütçem var kullanan arkadaşlar olumlu veya olumsuz görüşlerini bildirebilirmi veya belirttiğim fiyata başka telefon önerebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
Galaxy S5 derim kişisel tercihim.Birde Sizce S5 mi LG G3 Sony Xperia Z3 Compact D5803 mü üçü arasında kaldım

Note 4 DerimBirde Sizce S5 mi LG G3 Sony Xperia Z3 Compact D5803 mü üçü arasında kaldım

g3 den s5 geçtim müthiş fark varBirde Sizce S5 mi LG G3 Sony Xperia Z3 Compact D5803 mü üçü arasında kaldım
bunları sayayım daha yararlı olurSu geçirmezmi? O suya dayanıklı olmasing3 den s5 geçtim müthiş fark varbunları sayayım daha yararlı olur
g3 görünüşü güzel s5 batarya + performans daha iyi android L çok iyi geldi telefona
g3de 15dk modern combat 5 oyna 15 sonra telefon acayip kasılıyor çok ısınıyor. s5de hiç sorunsuz ısınmasız kasmasın oynaya bilirsin
s5 16mp arka kamera müthiş ön kamera eh işte denebilir su geçirmez parmak izi okuyucus var kurşun kalem algılayabiliyor
Peki düşündün mü ne alacaksın kararın ne ?Yorumlarınız için teşekkür ederim![]()
Z3 1800 Civarına buldum param yeterse onu almayı düşünüyorum veya Samsung Galaxy S5,Sony Xperia Z2Peki düşündün mü ne alacaksın kararın ne ?