Servis yapıldığı halde yenmeyen şey nedir?
98farom98 Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Servis yapıldığı halde yenmeyen şey nedir? Genişletmek için tıkla ... Nedir ?
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Servis yapıldığı halde yenmeyen şey nedir? Genişletmek için tıkla ... Nedir ?
YaşlıTaşCocuk54 Üye SwiftKey klavye de ş harfi ı harfi ö harfi önceden vardı ve klavyenin genişliğini ayarlayabiliyordum şimdi nasıl yapcam
SwiftKey klavye de ş harfi ı harfi ö harfi önceden vardı ve klavyenin genişliğini ayarlayabiliyordum şimdi nasıl yapcam
YaşlıTaşCocuk54 Üye SHS' Alıntı: Ben TouchPal kullanıyorum ama Türkçe dil eklentisi indirmen lazım sanırım bende öyle Genişletmek için tıkla ... Bi indireyim bakalım
SHS' Alıntı: Ben TouchPal kullanıyorum ama Türkçe dil eklentisi indirmen lazım sanırım bende öyle Genişletmek için tıkla ... Bi indireyim bakalım
YaşlıTaşCocuk54 Üye SHS' Alıntı: Ben TouchPal kullanıyorum ama Türkçe dil eklentisi indirmen lazım sanırım bende öyle Genişletmek için tıkla ... Aslında google klavye var ama veriyi sil diyom gene düzelmiyor bi harfe basiyom bussuru yazıyor
SHS' Alıntı: Ben TouchPal kullanıyorum ama Türkçe dil eklentisi indirmen lazım sanırım bende öyle Genişletmek için tıkla ... Aslında google klavye var ama veriyi sil diyom gene düzelmiyor bi harfe basiyom bussuru yazıyor
YaşlıTaşCocuk54 Üye 98farom98' Alıntı: Mutlu yıllar herkeze yeni yıl sağlık,mutluluk,huzur getirsin hepimize inşALLAH Genişletmek için tıkla ... Sanada herkese inş
98farom98' Alıntı: Mutlu yıllar herkeze yeni yıl sağlık,mutluluk,huzur getirsin hepimize inşALLAH Genişletmek için tıkla ... Sanada herkese inş
SHS Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Aslında google klavye var ama veriyi sil diyom gene düzelmiyor bi harfe basiyom bussuru yazıyor Genişletmek için tıkla ... Bende stock klavyeyi sevmiyorum 98farom98' Alıntı: Mutlu yıllar herkeze yeni yıl sağlık,mutluluk,huzur getirsin hepimize inşALLAH Genişletmek için tıkla ... Amin
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Aslında google klavye var ama veriyi sil diyom gene düzelmiyor bi harfe basiyom bussuru yazıyor Genişletmek için tıkla ... Bende stock klavyeyi sevmiyorum 98farom98' Alıntı: Mutlu yıllar herkeze yeni yıl sağlık,mutluluk,huzur getirsin hepimize inşALLAH Genişletmek için tıkla ... Amin
YaşlıTaşCocuk54 Üye SHS' Alıntı: Bende stock klavyeyi sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kafayı yemiş klavye düzelmiyor da yoksa kullancam bi harfe basiyom 5 kere yazıyor
SHS' Alıntı: Bende stock klavyeyi sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kafayı yemiş klavye düzelmiyor da yoksa kullancam bi harfe basiyom 5 kere yazıyor