Öneri Lg G3 Almak İsteyenler Mutlaka Okusun

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
avea paralel ithalat cihaz satabiliyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ikiniz de ayni fotografi acip bi foto cekin onu koyun karsilastiralim bakalim.Genel menulerdeki renk farki yazilimsal olabilir ve yuklu romlar iki cihazda da ayni mi mesela Turkiye romu ya da avrupa romu mu ikisi de.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Ikiniz de ayni fotografi acip bi foto cekin onu koyun karsilastiralim bakalim.Genel menulerdeki renk farki yazilimsal olabilir ve yuklu romlar iki cihazda da ayni mi mesela Turkiye romu ya da avrupa romu mu ikisi de.
İkisindede ayni rom yüklü android 5.0 zaten lg de kabul etti farkliligi uretim farkliligi dediler. Ortadaki telefon teknosa diger ikisi aveadan alinma

Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ortadaki cihazin bildirim cubugu maviye calmis digerleri yesil.Uretim farkliligi deyip ugrasmamak istemisler.
Durum cubugu G3 te girdigin uygulamanin rengini aliyo bildiginiz gibi bence bununla ilgili bi uyumsuzluk var ayni fotografi ucunuz de acin oyle foto cekip atin.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Üçüde rehberde üçündede lollipop yuklu tamamen ayni sartlar aldinda 3 telefonda. Sagdaki alt fotograftaki aveadan taahutle alinan telefon. Lg bu duruma uretim farkliligi dedi ve yeni panelimiz boyle olacak dedi

NR6630

NR6630

Üye
Evet arkadaşlar o en sagdaki titan gri varya benim tel onun aynisi ve 32 gb paralelden aldim ve ekran sari ayni o sekilde,, cihazimin serisi 411k bunada dikkat edin son serilerdemi var yoksa benimki en son üretilen sizinki ne serii kutuda barkodun altında yazar.. Ne tuhaf yaww bu seri üretim degilmi neden biri diğerinden farkliki tlfnu satcam valla amaki son seriler icin artik bu sekilde üretime gecildiyse çare yok
Ortadaki tel sanirim ya 408 yada 407 seri onu soylim arkadas yazabilir mi acaba sahibi serisini

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
kadikoy

kadikoy

Üye
tesadüf05
konuyu açan arkaşa helal olsun ,çok iyi gözlemci ve duyarlı..LG tam manasıyla rezil oldu kalite kontrol elemanları farklı üretim tesislerindeki problemi çözememişler demektir.mutlaka üretim hatasından kaynaklanıyordur.İADE ALMALI ŞART OLDU.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende avea dan aldım cihazı . 32 gb beyaz renk . Medcell garantili ...
411K serisi cihazım . Böyle sarılık vs en ufak sorun yok .

• Beğen
Tepkiler: NR6630
NR6630

NR6630

Üye
Bende avea dan aldım cihazı . 32 gb beyaz renk . Medcell garantili ...
411K serisi cihazım . Böyle sarılık vs en ufak sorun yok .
benimkide 411k 32gb titan ama o resimdeki kadarda sarı değil çok hafif sarımtırak

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Resim atabilir misiniz ?

NR6630

NR6630

Üye
Resim atabilir misiniz ?
TABİKİ EVE GEÇİNCE ATARIM HATTA HANIMDA 408 VAR BENDEDE 411 VAR hanımınki bendekinden parlak daha beyaz beyazları YAN YANA KOYUP RESMİNİ BAŞKA Bİ G3 LE ÇEKERİM BENİM BİRADERDEDE VAR G3 (ailecek g3 lü olduk :bleh:)

NR6630

NR6630

Üye
arkadaşlar benim 32 liği sattım yaw yoksa reim atcakım ama neyse bide 412 seri alcam ondada olursa yazacam buraya
evet arkadaşlar 412 serisi şuan elimde g3 32 titan ekran yine hafif sarımtırak ama olay şu kontrast artırılmış diğer 407 408 409 410 karşılaştırmasında renkler canlı kaldı,, 411 den itibaren ekran panelleri artık böyle olcakmış lg nin açıklaması bu yönde :D yani sorun yok kafanızı artık yormayın :D anasını satim iyimi ettik şimdi gittik 411 i boşuna sattık :D :D neyse yenilik herzman iyidir

Son düzenleme:
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende de 411 serisi 32 gb beyaz var . sarimtiraklik bende hic yok . :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Avea bayiisinden aldım . Bendeki 406 k serisi 16 gb gold rengini verdim 250 tl fark ile sıfır 32 gb 411 serisi garantili g3 aldım..

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Arkadaşlar G3 ilk çıktığı zamanlar telefonu teknosada inceledim çok hoşuma gitti ekran kalitesi görünüşü ve telefonu almaya karar verdim. Yalnız telefonu AVEA bayiinden aldım. Daha sonra bende telefonu görenler arkadaşlarım aynı telefonu g3 ü teknosadan aldılar bir arkadaşımda benim gibi cihazı aveadan aldı. Bir gün teknosadan alan arkadaşla telefonlarımız yan yana geldi bi baktımki benim ekran sapsarı duruyo. Sonra diğer arkadaşlarla kıyasladım telefonu benim ekran bildiğin sarı. Telefonu garantiye gönderdim ekran paneli değişti lcd modül değişti dediler telefon geldi ama ekran yine sarımtrak. Kafam attı iyice arkadşları bir araya topladım telefonları yanyana dizdik aveadan alınan cihazlar sarımtrak teknosadan alınanlar bembeyaz. Lg ile irtibata geçtim bana bunun üretim farklılığı olduğunu söylediler bişey yapamayacklarını söylediler. Lg cihaz alırken iki kez düşünün ve almamaya karar verin ben yandım siz yanmayın. Şimdi soruyorum Türkiye Cumhuriyeti toprakları içinde aynı isimli aynı model numaralı cihazlarda üretim farklılığı olurmu. Tüketici hakları Mahkemesine gideceğim. Sizinde başınıza geldiyse Lg ye beraber karşı duralım ve bu durumu çözsünler. Bende diyorumki Avea neden Lg G3 alanın 1 sene boyunca faturasının 50 TL sini ödüyor. Meğer Avea için Lg G3 ü kalitesiz üretmiş. (Kendi Yorumum)

Hocam benim z3 Compact cihazda beyaz dengesini filan değiştirme var. Öyle bir ayar olabilir mi? Yazılım hatasından dolayı belki beyaz dengesi bozulmuştur. Geçmiş olsun.

Üst Alt