Retrica Pro V.2.8 [HG Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

efsanevii

efsanevii

Üye
hakan kardes tamam şimdi oldu, bende reklam ilk başta çıkmadı baya bir bekledim olmadı sonra düşündüm ki bende reklam engelle programı var dedim hani ondan dolayı oluyordur belki dedim önce reklam engelleme programini devre dışı bırakıp telefonu bastan açtım ve tekrar retricayi açtım bu sefer oldu teşekkür ederim size... :)

FlamesSlayer

FlamesSlayer

Üye
Bunun Pro APK sı olan yok mu ya?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardes tamam şimdi oldu, bende reklam ilk başta çıkmadı baya bir bekledim olmadı sonra düşündüm ki bende reklam engelle programı var dedim hani ondan dolayı oluyordur belki dedim önce reklam engelleme programini devre dışı bırakıp telefonu bastan açtım ve tekrar retricayi açtım bu sefer oldu teşekkür ederim size... :)
Bilgi için teşekkürler
Bunun Pro APK sı olan yok mu ya?
Bu zaten pro. Mağazadan ücretsiz olanı yükle reklam ile karşılaşacaksın ama bunda reklam yok. Kilitli efektler var onları da ücret ile açıyorsun. Yani bi nevi uygulama içinde satın alma vardır

komando96

Üye
saol kardeş hepsi açıldı meğer reklam çıkıyormuş ya gözümden kaçmış k.bakma rahatsız ettik eyw. ellerine kollarına sağlık kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş hepsi açıldı meğer reklam çıkıyormuş ya gözümden kaçmış k.bakma rahatsız ettik eyw. ellerine kollarına sağlık kardeşim
Önemli değil kardeşim. Güle güle kullan

pascalnoumaa

pascalnoumaa

Üye
Sonunda aradigimi buldum :) teşekkürler

tikimanken

Üye
Reklam çıkyo 4 filtre açılıyo ancak 1 gün sonra tekrar kilitleniyo bunun tekrar kilitlenmemesi için ne yapıyosunuz...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Reklam çıkyo 4 filtre açılıyo ancak 1 gün sonra tekrar kilitleniyo bunun tekrar kilitlenmemesi için ne yapıyosunuz...
Filtrelereli ücretsiz acmak 1 günlük ve 1 defaya mahsustur. Pro sürümde sadece reklam yoktur

erkanlqo3

Üye
s.a bilader programı yüklediğimden beri sadece bir gün reklam cıktı dahada cıkmadı son 4 filltre kilitli nasıl halletcez

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
s.a bilader programı yüklediğimden beri sadece bir gün reklam cıktı dahada cıkmadı son 4 filltre kilitli nasıl halletcez
Freedom uygulamasını kur onunla tüm filtreler açılıyor. Tabi telefonunun Rootlu olması gerekmektedir

tikimanken

Üye
Alın türkçe değil ingilizce ama tüm filtreler açık ve bir gün sonra kilitlenmiyor...

SenyorMD

Üye
Hasan kardeşim uygulama guncellendi.

Retrica Pro v2.4
Link :

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti Son Sürüme Güncellendi

SenyorMD

Üye
haqan kardeşim gücellendi.

Retrica Pro v2.4.1
link:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: SenyorMD

SenyorMD

Üye
haqan kardesin güncller misin ?
Retrica Pro v2.4.1 build 29 (UPDATE:09-04-2015)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

SenyorMD

Üye
Haqan kardeşim linkte sorun mu var ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi