Bro's Çetesi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
tartışma çıkarttırıp izlemek büyük bir iş sanırım? bu konu da kapanacak gibi o kadar gereksiz etiketten sonra.
biz tartışma çıkartmadık muhabbet ediyorduk öteki çetenin üyesi bize söylendi o çete kapandı sonra çetenin başkanı sana söyleniyor sen de uzatırsan snnki de kapanır :p:oke:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Biz neymişiz mübarek adamda bizim yüzümüzden dadanmış konuya :D

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
neyse konunun akıbeti hiç iyi değil. kapanırsa kapatmaya uğraşan çaba sarf eden herkese hakkımı haram ediyorum.

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
@YaşlıTaşCocuk54 ""Şuan itibariyle @bro's Çetesi ne savaş ilan edilmiştir seferberlik ilan ediyorum ve cihad çağrısı yapıyorum @by_aLi_1907 binbaşı olarak trfi edildin asker toplamaya bak""
Bu mesaj sana ait değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bu çete foruma zarar verecek :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Benim konuma yapış ti bazı kisiler tartışmayin dedim o kadar mesajlara bakın sonra kapattım çıktım maxicepten olan olmuş yeter ya

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
@YaşlıTaşCocuk54 ""Şuan itibariyle @bro's Çetesi ne savaş ilan edilmiştir seferberlik ilan ediyorum ve cihad çağrısı yapıyorum @by_aLi_1907 binbaşı olarak trfi edildin asker toplamaya bak""
o değil de adam halifelik ilan ettiydi o gitti elinden ondan dadandı sana :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Silinen Üye 988579
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
O mesaj tarihine bakkkkkk ondan önce siz savaş ilan ettiniz bi dakkka hemen bulayim

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Olaylara geri kaldım :'(

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt