Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Sen offline değilmiydin ya daha yeni öle dedinBen offline iken benim haberim yokken konum kapanıyor başkalarının yüzüne ben mi suçlu oluyorum o kadar dedim bide uzatmayin tartışmayı diye

Sen offline değilmiydin ya daha yeni öle dedinBen offline iken benim haberim yokken konum kapanıyor başkalarının yüzüne ben mi suçlu oluyorum o kadar dedim bide uzatmayin tartışmayı diye

Aynı fikirdeyim.Mesajlarıma teker teker baksınlar tartışma çıkaracak bi mesaj varsa ban atsınlar![]()
Şakayı ciddiye aldıysanız, bu konu kapanmayı, ciddiye alanlar da banlanmayı hakediyor.tartışma çıkarttırıp izlemek büyük bir iş sanırım? bu konu da kapanacak gibi o kadar gereksiz etiketten sonra.
Kim ilan etti?Benmi ben konumu açtım sizin adam bana ilk savaş ilan etti mesaj yazılma tarihine bakarsan anlarsın
adam benim konuma dadandı sizin yüzünüzdenAynı fikirdeyim.
Şakayı ciddiye aldıysanız, bu konu kapanmayı, ciddiye alanlar da banlanmayı hakediyor.

Ben offline degildim tartışmayi kesin dedim kackere indan sonra kapattım bi açtım 3 sayfa yazı yazılmış komu kapanmış@NextmanSen offline değilmiydin ya daha yeni öle dedin![]()
biz tartışma çıkartmadık muhabbet ediyorduk öteki çetenin üyesi bize söylendi o çete kapandı sonra çetenin başkanı sana söyleniyor sen de uzatırsan snnki de kapanırtartışma çıkarttırıp izlemek büyük bir iş sanırım? bu konu da kapanacak gibi o kadar gereksiz etiketten sonra.

Mesajlara bak gerideki sizin konuya ilk siz ilan ettinizKim ilan etti?
Şikayet et belki değerlendirmeye alırlaradam benim konuma dadandı sizin yüzünüzden![]()

adam dadandırma suçundan 1 yıl banŞikayet et belki değerlendirmeye alırlar![]()

o değil de adam halifelik ilan ettiydi o gitti elinden ondan dadandı sana@YaşlıTaşCocuk54 ""Şuan itibariyle @bro's Çetesi ne savaş ilan edilmiştir seferberlik ilan ediyorum ve cihad çağrısı yapıyorum @by_aLi_1907 binbaşı olarak trfi edildin asker toplamaya bak""
Bu mesaj sana ait değil mi?

O mesaj tarihine bakkkkkk ondan önce siz savaş ilan ettiniz bi dakkka hemen bulayim@YaşlıTaşCocuk54 ""Şuan itibariyle @bro's Çetesi ne savaş ilan edilmiştir seferberlik ilan ediyorum ve cihad çağrısı yapıyorum @by_aLi_1907 binbaşı olarak trfi edildin asker toplamaya bak""
Bu mesaj sana ait değil mi?
Al savaş ilanıbu çeteye savaş ilan ediyorum Gangsta Taaruz Çetesi - MaxiCep![]()
o değil de adam halifelik ilan ettiydi o gitti elinden ondan dadandı sana![]()