Öneri bu telefonlar en ucuz kac tldir

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonlar en ucuz kac tldir
Sony ericson t28 ve sony cmd z1 bunlar kac tldir 20-40 tlye bulabilir mym

Invoke

Invoke

Üye
Telefonları bulabilir misin acaba? :D

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
çok hoşuma gitti
normalde millet lüks telefon takılırken bizim okuldakiler :) anlatilmaz bro süper ya.
Bende de var samsung ama antenli arıyorum bunun gibi :ehe internette baktım 40dolar kendisi 40dolar da kargo ben sene sonuna kadar biriktirsem yine alamam o kadar parayı biriktirince harcayasi gelmez adamın yarın bakayım birkaç dükkana vardır belki 40-50tl arası ararım varsa elinde olan ulaşsın bana ya çok sevinirim

skylinegti

skylinegti

Üye
sahibinden de böyle telefonların satılıyor olması lazım fiyatlarıda en fazla 30-40 tl dir...

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Baktim simdi onlara yok tusu basmiyor yok sarj aleti verilmiyor ne yapayim onlari koleksiyonluk galiba
İstanbulda vardir aslinda ama kim bakar ki :(((

skylinegti

skylinegti

Üye
Baktim simdi onlara yok tusu basmiyor yok sarj aleti verilmiyor ne yapayim onlari koleksiyonluk galiba
İstanbulda vardir aslinda ama kim bakar ki :(((
bulunduğun yerde telefoncular çarşısı varsa orda kesinlikle vardır ve çalışıyordur...

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
tarihi eser kaçakçılarına sorman gerekecek :D
yani tamamen sağlamını bulman imkansız

skylinegti

skylinegti

Üye
O kadar da degil cnm kirik dokuk olmasin tusu vassin yeter

İlkbdefa duyuyorum varmi oyle biryer :ehe
mesela bursada santral garaj diye bir yer var orası bildiğin telefoncular çarşısı gibi :D en az 40-50 telefoncu bir yerde oraya gitsen istediğin telefonlardan kesinlikle bulursun... :oke:

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
şimdi sahibinden baktım sony cmd 1000 tlye satılıyor 900 tlye satılıyor :bangin:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
İzmirin bir ilcesinde oturuyorum ama :((

Of ya elimi nereye atsam ya bitmiş oluyor yada fiyat bomba
ama merak etme sony ericson t28s ler var ucuza
ama sn bu telleri koleksyon olarak mı saklayacaksın ne yapacaksın merak ettim şimdi :hmmm:

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

Üst Alt