Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneribu telefonlar en ucuz kac tldir
Sponsorlu Bağlantılar
Alo_Azrail
Üye
Konu Sahibi
bu telefonlar en ucuz kac tldir
Sony ericson t28 ve sony cmd z1 bunlar kac tldir 20-40 tlye bulabilir mym
Invoke
Üye
Telefonları bulabilir misin acaba?
Alo_Azrail
Üye
Konu Sahibi
çok hoşuma gitti
normalde millet lüks telefon takılırken bizim okuldakiler anlatilmaz bro süper ya.
Bende de var samsung ama antenli arıyorum bunun gibi internette baktım 40dolar kendisi 40dolar da kargo ben sene sonuna kadar biriktirsem yine alamam o kadar parayı biriktirince harcayasi gelmez adamın yarın bakayım birkaç dükkana vardır belki 40-50tl arası ararım varsa elinde olan ulaşsın bana ya çok sevinirim
skylinegti
Üye
sahibinden de böyle telefonların satılıyor olması lazım fiyatlarıda en fazla 30-40 tl dir...
Alo_Azrail
Üye
Konu Sahibi
Baktim simdi onlara yok tusu basmiyor yok sarj aleti verilmiyor ne yapayim onlari koleksiyonluk galiba
İstanbulda vardir aslinda ama kim bakar ki ((
mesela bursada santral garaj diye bir yer var orası bildiğin telefoncular çarşısı gibi en az 40-50 telefoncu bir yerde oraya gitsen istediğin telefonlardan kesinlikle bulursun...
Son düzenleme:
SoulsEagle
Üye
şimdi sahibinden baktım sony cmd 1000 tlye satılıyor 900 tlye satılıyor
mesela bursada santral garaj diye bir yer var orası bildiğin telefoncular çarşısı gibi en az 40-50 telefoncu bir yerde oraya gitsen istediğin telefonlardan kesinlikle bulursun...