nazmican6180
Üye
Sen hiç siparis ettinmiArkadaşlar 75€ veya 100 $ üzeri olan ürünlere ya da paketlere otomotikmen el koyuluyor. Gümrük yasaları ile belirlenen bu sınırı 1 kuruş bile aşmamalı
Sen hiç siparis ettinmiArkadaşlar 75€ veya 100 $ üzeri olan ürünlere ya da paketlere otomotikmen el koyuluyor. Gümrük yasaları ile belirlenen bu sınırı 1 kuruş bile aşmamalı
Pardon akıl gitti sen jelatimden memnunmusun ne kadara aldınKardeşim sen hangi konunun altında olduğunun farkında mısın? rastgele mi geziyorsun anlamadım? Konuyu oku görürsün.
9H temperli cam bende de var çizilmiyor cam olduğu için güzel bir hissiyat veriyor daha önceden bir tane kırdım ekran taşa çarptı yaklaşık 30 santimetreden düştü cam dağılmıştı filmi çıkardım altı tertemiz gittim bir daha taktırdımPardon akıl gitti sen jelatimden memnunmusun ne kadara aldın
kardeşim link istiyosunuzda link atmaya gerek yok çünkü orasıda bizim gittigidiyor gibi farklı satıcılar satıyo yani bi ürünün bi sürü çeşit fiyatı var onu sen ne istiyosan arama kutusuna yaz sitede karşına çıkanların fiyatlarına bakarak kendine göre uygun olanı alacaksın biz bile 2 gün sayfa sayfa baktık bi ürün içinBirde link atarsan
Camın aliexpressten
bi tane beğeniyoz 2 sayfa sonrasında daha ucuzu denk geliyo
bizim burda amacımız siteden ucuz yollu gönül rahatlığıyla istediğiniz aksesuarı alabileceğinizi anlatmak. artık alacaklarınızı da siteye girip araştıracaksınız.biraz ingilizcen varsa bulabilirsin arama yaparken front+back yaz çift taraflılar gelirBende çıkmadı baya da çift taraflı aradıydım ben de alabilirim çift taraflıysa [emoji1]