Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen hangi konunun altında olduğunun farkında mısın? rastgele mi geziyorsun anlamadım? Konuyu oku görürsün.

nazmican6180

Üye
burak_102

burak_102

Üye
Pardon akıl gitti sen jelatimden memnunmusun ne kadara aldın
9H temperli cam bende de var çizilmiyor cam olduğu için güzel bir hissiyat veriyor daha önceden bir tane kırdım ekran taşa çarptı yaklaşık 30 santimetreden düştü cam dağılmıştı filmi çıkardım altı tertemiz gittim bir daha taktırdım

nazmican6180

Üye
Arka kapağada takılıyormu

nazmican6180

Üye
Birde link atarsan
Camın aliexpressten

burak_102

burak_102

Üye
Herhangi bir mağazadan aldım internetten değil, arkası için temperli cam yok normal jelatin veriyorlar

nazmican6180

Üye
Nese ama internetten cok uzun sürede gelior bisi sipariş ettim 14 gün daha çinde

najanaja

najanaja

Üye
Birde link atarsan
Camın aliexpressten
kardeşim link istiyosunuzda link atmaya gerek yok çünkü orasıda bizim gittigidiyor gibi farklı satıcılar satıyo yani bi ürünün bi sürü çeşit fiyatı var onu sen ne istiyosan arama kutusuna yaz sitede karşına çıkanların fiyatlarına bakarak kendine göre uygun olanı alacaksın biz bile 2 gün sayfa sayfa baktık bi ürün için :) bi tane beğeniyoz 2 sayfa sonrasında daha ucuzu denk geliyo :) bizim burda amacımız siteden ucuz yollu gönül rahatlığıyla istediğiniz aksesuarı alabileceğinizi anlatmak. artık alacaklarınızı da siteye girip araştıracaksınız.
bu arada temperli cam önlü arkalı da satılıyo çift taraflı oluyo yani, zaten uğurda çift taraflı almıştı.

burak_102

burak_102

Üye
Bende çıkmadı baya da çift taraflı aradıydım ben de alabilirim çift taraflıysa [emoji1]

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Alın alın ben gayet memnunum ön arka süper oldu üzerine de bumper kılıf aldım tamamını kapatan :D Telefon kasadan da sağlam oldu maşallah :D

• Beğen
Tepkiler: burak_102

nazmican6180

Üye
Yesdkkurler

najanaja

najanaja

Üye

nazmican6180

Üye
Ya sorun o degil cok uzun sürede geliyor 15 gun daha halan çinde

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak bişey yok kardeşim burada 50 lira vereceğine oradan 10 liraya getiriyorsun. Karar senin

nazmican6180

Üye
Normal mi benimki bunun ticaretine basliycam

nazmican6180

Üye
Birde ayda istediğim kadar urun alabilirim değilmi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Hayır gümrük yasalarına göre 1 üründen tek seferde 1 tane alabilirsin

nazmican6180