Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Kaç günde getiriyorlar bir de kargo ücreti öder miyim :)
15 ile 30 gün arası geliyo kardeşim. Genelde kargo ücreti yok free shipping yazanlardan sipariş ver zaten ürünlerde yazıyo free yada kargo parası.

burak_102

burak_102

Üye
15 ile 30 gün arası geliyo kardeşim. Genelde kargo ücreti yok free shipping yazanlardan sipariş ver zaten ürünlerde yazıyo free yada kargo parası.
Teşekkür ederim, benim de manyetik şarj kablosu bozuldu da dock bakıyordum burada çok pahalı docklar aslında pek bir olayı yok bir tane neodyum mıknatısının yanlarına (+) (-) kutupları koymuşlar 90 lira falan verilmez diye düşünüyorum sadece kablosu bile 30 a 40 a satılıyor. Yabancılarda ucuz bakalım inşallah alabilirim.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, benim de manyetik şarj kablosu bozuldu da dock bakıyordum burada çok pahalı docklar aslında pek bir olayı yok bir tane neodyum mıknatısının yanlarına (+) (-) kutupları koymuşlar 90 lira falan verilmez diye düşünüyorum sadece kablosu bile 30 a 40 a satılıyor. Yabancılarda ucuz bakalım inşallah alabilirim.
Katılıyorum kardeşim kablo bile burada 30 tl iken orada 10 lira bence de bir bak derim.

• Beğen
Tepkiler: burak_102

nazmican6180

Üye
Kaç günde geldi

nazmican6180

Üye
Telefon sipariş eden varmı

nazmican6180

Üye
Geçirmenin bi yolu yokmu

nazmican6180

Üye
Konusuyorum ama bisi demiolar

nazmican6180

Üye
Birde aldığın aksesuarları link yollarsan begenirim z3 kullanıyorumda

burak_102

burak_102

Üye
Telefonu geçirirsin gift diye not düş paketlerler ama xray de gözükürse bilemiyorum geçse de imei sıkıntı işte. Daha almadım birkaç arkadaşa danışacağım kesinleşince link atarım büyük ihtimalle dock olarak dk32 ile kristal saydam kılıf alacağım

nazmican6180

Üye
Sorun o degil gecmesse parayı nasıl alacaz

nazmican6180

Üye
İmei mtk larda kendin bile atabilirsin

nazmican6180

Üye
Ben cin tellere imei atarım

nazmican6180

Üye
Dock lara ben güvenmiyorum fazla ama

nazmican6180

Üye
Bu arada sen kameradan memnunmusun bana fazla iyi gelmedi shopsuz çekiyo

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 75€ veya 100 $ üzeri olan ürünlere ya da paketlere otomotikmen el koyuluyor. Gümrük yasaları ile belirlenen bu sınırı 1 kuruş bile aşmamalı

burak_102

burak_102

Üye
Dock gayet güzel oluyor ya daha önceden manyetik şarj kablosu kullandım kapağı yıpratmadan şarj ediyor ben sevmiştim. Ben z1 kullanıyorum ama kamerası gayet güzel, olduğu gibi çekiyor

nazmican6180

Üye
Tamam pakette fiyatı düşük gösterttiririz

Üst Alt