@@DiAbLo@@
Üye
Hayır kredi kartı ile kardeşimPaypal ile mi aldın bunları
Hayır kredi kartı ile kardeşimPaypal ile mi aldın bunları
Kaç günde getiriyorlar bir de kargo ücreti öder miyimHayır kredi kartı ile kardeşim

15 ile 30 gün arası geliyo kardeşim. Genelde kargo ücreti yok free shipping yazanlardan sipariş ver zaten ürünlerde yazıyo free yada kargo parası.Kaç günde getiriyorlar bir de kargo ücreti öder miyim![]()
Teşekkür ederim, benim de manyetik şarj kablosu bozuldu da dock bakıyordum burada çok pahalı docklar aslında pek bir olayı yok bir tane neodyum mıknatısının yanlarına (+) (-) kutupları koymuşlar 90 lira falan verilmez diye düşünüyorum sadece kablosu bile 30 a 40 a satılıyor. Yabancılarda ucuz bakalım inşallah alabilirim.15 ile 30 gün arası geliyo kardeşim. Genelde kargo ücreti yok free shipping yazanlardan sipariş ver zaten ürünlerde yazıyo free yada kargo parası.
Katılıyorum kardeşim kablo bile burada 30 tl iken orada 10 lira bence de bir bak derim.Teşekkür ederim, benim de manyetik şarj kablosu bozuldu da dock bakıyordum burada çok pahalı docklar aslında pek bir olayı yok bir tane neodyum mıknatısının yanlarına (+) (-) kutupları koymuşlar 90 lira falan verilmez diye düşünüyorum sadece kablosu bile 30 a 40 a satılıyor. Yabancılarda ucuz bakalım inşallah alabilirim.
Telefon sipariş edilmez ordan, imei kaydı olmadan gelir o da sınırdan geçebilirse. Geçemezse el koyarlarTelefon sipariş eden varmı