Telefon Tavsiyesi S3neo mu s4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazye

lazye

Üye
Bana sirarsanız s3 neo performanstan ziyade paranıza değmesi lazım s4 mini 960x540 olmaz o :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Bana sirarsanız s3 neo performanstan ziyade paranıza değmesi lazım s4 mini 960x540 olmaz o :)
Ben raziyim ona biri bana bunu bu yüzden al diyip inandiracak var mi kafayı yemek uzereyim. Özellikle bende s3 neo onun KitKat olması var hani diyorum KitKat daha hafif belki daha az RAM harcar o yüzden o daha stabil çalışır? AA s4 mini de de takılma yok diyorlar.

lazye

lazye

Üye
Ben raziyim ona biri bana bunu bu yüzden al diyip inandiracak var mi kafayı yemek uzereyim. Özellikle bende s3 neo onun KitKat olması var hani diyorum KitKat daha hafif belki daha az RAM harcar o yüzden o daha stabil çalışır? AA s4 mini de de takılma yok diyorlar.
S4 mini çift çekirdek s3 neo 4 çekirdek gelecek için s3 neo ama çok romlarla uğraşırım dersen s4 mini derim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini çift çekirdek s3 neo 4 çekirdek gelecek için s3 neo ama çok romlarla uğraşırım dersen s4 mini derim
ROM atmaktan nefret ediyorum alıp direk kullanmak istiyorum

lazye

lazye

Üye
S3 neo o zaman

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
gutihaz1

gutihaz1

Üye
3 aydır s3 neo kullanıyorum ben tavsiye ederim. Fazla incelemedim ama Bim 600 liraya zenfone 5 satıyor araştır istersen

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
3 aydır s3 neo kullanıyorum ben tavsiye ederim. Fazla incelemedim ama Bim 600 liraya zenfone 5 satıyor araştır istersen
Peki oyun performansı ve menüler de kasma var mi?

gutihaz1

gutihaz1

Üye
oyun hiç oynamadığım için yorum yapamam internet ve navigasyon çok sık kullanıyorum telefonda kesinlikle kasma ve takılma yaşamadım sarjı gayet iyi gidiyor tavsiye ederim başka telefonlarda önerilebilir ama kafan daha çok karışır uygun fiyatlı denk gelirsen al

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
oyun hiç oynamadığım için yorum yapamam internet ve navigasyon çok sık kullanıyorum telefonda kesinlikle kasma ve takılma yaşamadım sarjı gayet iyi gidiyor tavsiye ederim başka telefonlarda önerilebilir ama kafan daha çok karışır uygun fiyatlı denk gelirsen al
Sana zahmet asphalti yukleyip full grafikteki performansini söyleyebilir misin?

alperen262014

alperen262014

Üye
S3 tabiki

• Beğen
alperen262014

alperen262014

Üye
Sana zahmet asphalti yukleyip fu ll grafikteki performansini söyleyebilir misin?
S3 sahibiyim kardeş şuana kadar tüm oyunları yükledim full grafikte en ufak kasma yok asphalt 8 de dahil

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
S3 sahibiyim kardeş şuana kadar tüm oyunları yükledim fu ll grafikte en ufak kasma yok asphalt 8 de dahil
EyvAllah abi yorumun için sağol çok yardimci oldu. İnsAllah bu hafta içi 2 tane s3 neo alicam herkese teker teker çok teşekkür ediyorum.
Beyler ben kucuk telefon sevdiğimden aklum hep s4mini de s4 mini alsam ne kaybederim?
Cevap verecek kimse yok mu?
Güncel

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
alperen262014

alperen262014

Üye
EyvAllah abi yorumun için sağol çok yardimci oldu. İnsAllah bu hafta içi 2 tane s3 neo alicam herkese teker teker çok teşekkür ediyorum.
Beyler ben kucuk telefon sevdiğimden aklum hep s4mini de s4 mini alsam ne kaybederim?
Cevap verecek kimse yok mu?
Güncel
Kardeşim sen bilirsin ama boyut ne kadar büyük olursa o kadar zevk alırsın s4 mini romdan kaybediyor s3 te romu bol bulursun

alperen262014

alperen262014

Üye
(Özelliklerden de kaybediyor)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
avcitalip

avcitalip

Üye
Sizce hangisi ve neden?

Bende sizle aynı durumda sayılırım,Ara modellerden(S3 Neo ve S4 Mini) ve Fason üretim cihazlardan kaçınmanızı şiddetle tavsiye ederim.Ben Asus ZenFone 5 aldım bakalım nasıl çıkacak ama kullanıcıların geneli şarj hariç probleminin olmadığını söylüyor şarjda kullanıcısına göre değişen etkendir :)
Kardeşim sen bilirsin ama boyut ne kadar büyük olursa o kadar zevk alırsın s4 mini romdan kaybediyor s3 te romu bol bulursun
s3 neo da rom bulmak ?

• Beğen
alperen262014

alperen262014

Üye
Forumxda

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt