YaşlıTaşCocuk54
Üye
AleykümselamSelamün Aleyküm
AleykümselamSelamün Aleyküm
İdare ediyorum [emoji52]Nasıl gidiyor hayatınız , hayatlarınız ?
Valla halimize şükür senin nasıl gidiyorNasıl gidiyor hayatınız , hayatlarınız ?
Konya başka tabi de, büyükşehir tabi kötü yanları da oluyor yaniAynen kardeşim izmir yurdumuz olduama Konya bir başka
Şimdi mi?Note 3e 5.0l gelmiş
Ne gibi kardeşimKonya başka tabi de, büyükşehir tabi kötü yanları da oluyor yani
Çarşıda nerdeyse hergün dilenci denk geliyor aptallar falan ..Şimdi mi?
Ne gibi kardeşim

Hayat bir bulmaca zorluğu çok çabalarsan bulursun pes etmek yokBenim şuan durgun heyecanlı birşeyler olmasını bekliyorum.Yoksa vakit zor geçiyor.Bekliyoruz hayatın bize neler getirmesini.Işin en meraklı yanı o ya.Yoksa hayat yaşanılmaz olurdu.
Suriyeli lerde? DimiÇarşıda nerdeyse hergün dilenci denk geliyor aptallar falan ..![]()
Ne demek kardeşim adamlar cumhuriyet kuracaklar nerdeyse burda, o dereceSuriyeli lerde? Dimi
Aynen kardeşim ya ne olacak halimiz vallaNe demek kardeşim adamlar cumhuriyet kuracaklar nerdeyse burda, o derece
Valla hiç bi bilgim yok Galatasaray dan sonraSampiyonlar ligi falan ne zaman başlıyor??
Bu sene ünlü oldu dörtmund diyor herkesValla hiç bi bilgim yok Galatasaray dan sonra
Hangi takımlısın ?Bu sene ünlü oldu dörtmund diyor herkes
Top oynamayı seviyom pesde seviyom izlemeyi de seviyom ama takım tutmuyorum takıp etmiyor artıkHangi takımlısın ?
Anladım kardeşim zaten Türk futbolu yerlerde şuanTop oynamayı seviyom pesde seviyom izlemeyi de seviyom ama takım tutmuyorum takıp etmiyor artık
AynenAnladım kardeşim zaten Türk futbolu yerlerde şuan