Ömer Ömer Konyalı mısın?
İhtiyar. Üye 98farom98' Alıntı: Ömer Konyalı mısın? Genişletmek için tıkla ... Değilim, Aksaray lıyım
YaşlıTaşCocuk54 Üye 98farom98' Alıntı: Ömer Konyalı mısın? Genişletmek için tıkla ... Tanısmısmıydık?
98farom98 Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Tanısmısmıydık? Genişletmek için tıkla ... Yok tanışmamıştık bende fahrettin memnun oldum İhtiyar.' Alıntı: Değilim, Aksaray lıyım Genişletmek için tıkla ... Bende Konyalıyım da ondan dedim
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Tanısmısmıydık? Genişletmek için tıkla ... Yok tanışmamıştık bende fahrettin memnun oldum İhtiyar.' Alıntı: Değilim, Aksaray lıyım Genişletmek için tıkla ... Bende Konyalıyım da ondan dedim
YaşlıTaşCocuk54 Üye 98farom98' Alıntı: Yok tanışmamıştık bende fahrettin memnun oldum Bende Konyalıyım da ondan dedim Genişletmek için tıkla ... Bnde memnun oldum
98farom98' Alıntı: Yok tanışmamıştık bende fahrettin memnun oldum Bende Konyalıyım da ondan dedim Genişletmek için tıkla ... Bnde memnun oldum
YaşlıTaşCocuk54 Üye 98farom98' Alıntı: nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... Sınavlar ve performans lar var bu ara bunlar bittiği zaman 1. Dönem bitmiştir tatil
98farom98' Alıntı: nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... Sınavlar ve performans lar var bu ara bunlar bittiği zaman 1. Dönem bitmiştir tatil
98farom98 Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Sınavlar ve performans lar var bu ara bunlar bittiği zaman 1. Dönem bitmiştir tatil Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Sınavlar ve performans lar var bu ara bunlar bittiği zaman 1. Dönem bitmiştir tatil Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun
YaşlıTaşCocuk54 Üye 98farom98' Alıntı: Hadi hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Saol yatacam birazdan galiba gözleri bozmayım iyi geceler[emoji43] [emoji42] [emoji17]
98farom98' Alıntı: Hadi hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Saol yatacam birazdan galiba gözleri bozmayım iyi geceler[emoji43] [emoji42] [emoji17]
İhtiyar. Üye 98farom98' Alıntı: Yok tanışmamıştık bende fahrettin memnun oldum Bende Konyalıyım da ondan dedim Genişletmek için tıkla ... Konyada ikamet ediyorum ama Aksaraylıyım gurbetçiyiz sende izmirde olmalısın mürteza16' Alıntı: Selamün Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam.
98farom98' Alıntı: Yok tanışmamıştık bende fahrettin memnun oldum Bende Konyalıyım da ondan dedim Genişletmek için tıkla ... Konyada ikamet ediyorum ama Aksaraylıyım gurbetçiyiz sende izmirde olmalısın mürteza16' Alıntı: Selamün Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam.
98farom98 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Merhaba.Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
mürteza16 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Merhaba.Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Sanada iyi geceler.
Charles Bukowski' Alıntı: Merhaba.Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Sanada iyi geceler.
YaşlıTaşCocuk54 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Merhaba.Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Meraba iyi geceler 98farom98' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ...
Charles Bukowski' Alıntı: Merhaba.Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Meraba iyi geceler 98farom98' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ...
98farom98 Üye İhtiyar.' Alıntı: Konyada ikamet ediyorum ama Aksaraylıyım gurbetçiyiz sende izmirde olmalısın Ve aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim izmir yurdumuz oldu ama Konya bir başka
İhtiyar.' Alıntı: Konyada ikamet ediyorum ama Aksaraylıyım gurbetçiyiz sende izmirde olmalısın Ve aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim izmir yurdumuz oldu ama Konya bir başka