Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun İçi Video Çekip Nasıl Editlenir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Görkemsezqin
Üye
Konu Sahibi
Oyun İçi Video Çekip Nasıl Editlenir ?
arkadaşlarla oyun ıcınde nasıl vıdeo cekıp nasıl edıtlerız .. Teşekkürler
not : yanlış yere konu açtıysam lutfen taşıyın
cihanata_1
Üye
ekran videosu kaydeden bir yazılım kullanmalısın bu linkteki yazılımı kullanabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ucretsiz kullanımı kolay bir yazılım ben kullanıyorum
Görkemsezqin
Üye
Konu Sahibi
ama ben oyun içinde kullanımı olan bır program arıyordum ama yinede teşekkürler ...
nasıl yani? oyunu oynarkende videoyu duraklatıp başlatabhilmek mi istiyorsun eğer istediğin buysa böyle bir program bilmiyorum çekimi başlatıp oyuna gir sen oynarken bu program arkaplanda çalışırak çeklim yapacaktır
nasıl yani? oyunu oynarkende videoyu duraklatıp başlatabhilmek mi istiyorsun eğer istediğin buysa böyle bir program bilmiyorum çekimi başlatıp oyuna gir sen oynarken bu program arkaplanda çalışırak çeklim yapacaktır
Fraps ı denemedim ama bandicam oyun videosunda başarılı, yalnız oyuna kendi sesinide ekleyeceksen ayrıca arka planda ses kaydedici bir program çalıştırıp sonra sesi ve video yu birleştirmelisin...
Yani biraz uğraş isteyen işler
Fraps ı denemedim ama bandicam oyun videosunda başarılı, yalnız oyuna kendi sesinide ekleyeceksen ayrıca arka planda ses kaydedici bir program çalıştırıp sonra sesi ve video yu birleştirmelisin...
çoğu secreenrecorder programı istersen ekran videosu çekerken ses de kaydediyor zaten ayrıca ses kaydedip birleştirmeye niye uğraşacaksınki benim linkini verdiğim program da ses kaydetme ayarını açınca videoyu sesli olarak kaydediyor
çoğu secreenrecorder programı istersen ekran videosu çekerken ses de kaydediyor zaten ayrıca ses kaydedip birleştirmeye niye uğraşacaksınki benim linkini verdiğim program da ses kaydetme ayarını açınca videoyu sesli olarak kaydediyor