Oyun İçi Video Çekip Nasıl Editlenir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Görkemsezqin

Görkemsezqin

Üye
    Konu Sahibi
Oyun İçi Video Çekip Nasıl Editlenir ?
arkadaşlarla oyun ıcınde nasıl vıdeo cekıp nasıl edıtlerız .. Teşekkürler :maxicep:
not : yanlış yere konu açtıysam lutfen taşıyın

cihanata_1

cihanata_1

Üye
ekran videosu kaydeden bir yazılım kullanmalısın bu linkteki yazılımı kullanabilirsin ucretsiz kullanımı kolay bir yazılım ben kullanıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Görkemsezqin
Görkemsezqin

Görkemsezqin

Üye
    Konu Sahibi
ama ben oyun içinde kullanımı olan bır program arıyordum ama yinede teşekkürler ...:bira:

cihanata_1

cihanata_1

Üye
ama ben oyun içinde kullanımı olan bır program arıyordum ama yinede teşekkürler ...:bira:
nasıl yani? oyunu oynarkende videoyu duraklatıp başlatabhilmek mi istiyorsun eğer istediğin buysa böyle bir program bilmiyorum çekimi başlatıp oyuna gir sen oynarken bu program arkaplanda çalışırak çeklim yapacaktır:)

Görkemsezqin

Görkemsezqin

Üye
    Konu Sahibi
aynen atarsan sevinirim
nasıl yani? oyunu oynarkende videoyu duraklatıp başlatabhilmek mi istiyorsun eğer istediğin buysa böyle bir program bilmiyorum çekimi başlatıp oyuna gir sen oynarken bu program arkaplanda çalışırak çeklim yapacaktır:)
,

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Screncest

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Fraps, bandicam..

Fraps ı denemedim ama bandicam oyun videosunda başarılı, yalnız oyuna kendi sesinide ekleyeceksen ayrıca arka planda ses kaydedici bir program çalıştırıp sonra sesi ve video yu birleştirmelisin...
Yani biraz uğraş isteyen işler :D

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Fraps, bandicam..

Fraps ı denemedim ama bandicam oyun videosunda başarılı, yalnız oyuna kendi sesinide ekleyeceksen ayrıca arka planda ses kaydedici bir program çalıştırıp sonra sesi ve video yu birleştirmelisin...
Yani biraz uğraş isteyen işler :D
çoğu secreenrecorder programı istersen ekran videosu çekerken ses de kaydediyor zaten:D ayrıca ses kaydedip birleştirmeye niye uğraşacaksınki benim linkini verdiğim program da ses kaydetme ayarını açınca videoyu sesli olarak kaydediyor:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
çoğu secreenrecorder programı istersen ekran videosu çekerken ses de kaydediyor zaten:D ayrıca ses kaydedip birleştirmeye niye uğraşacaksınki benim linkini verdiğim program da ses kaydetme ayarını açınca videoyu sesli olarak kaydediyor:)
Screen recorder çoğu oyunda işe yaramıyor maalesef :D

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Frapstan Şaşma

Görkemsezqin

Görkemsezqin

Üye
    Konu Sahibi
tamam

Üst Alt