Uygulama Google klavye vs swiftkey keyboard

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Google klavye vs swiftkey keyboard

Google klavye 25 mb ram kullanıyordu bu 45 kullanıyor şarj farkedermi? Baya

KayraBey

KayraBey

Üye
TouchPal kullan...

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve YaşlıTaşCocuk54
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Başlıkta swiftkey demişsin resimde swype var. Swype ağır çalışır telefonu daha çok yorar. Swiftkey kullanıyorum 8 aydır iki gün kullan alıştıktan sonra cok kullanışlı.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Başlıkta swiftkey demişsin resimde swype var. Swype ağır çalışır telefonu daha çok yorar. Swiftkey kullanıyorum 8 aydır iki gün kullan alıştıktan sonra cok kullanışlı.
Swpe klavyeyi sildim SwiftKey bunu yükledim 74mb ram kullanıyor google klavye cihazın orjinal klavyesi25mb ram harcıyor veriyi sil durmaya zorla dedim genede aynı bi harfe basıyorum 3kere yazıyor nasıl düzeltecem

PriZm

PriZm

Üye
Aynen Touchpal aralarında en iyisi. Hem performans olarak hem görsellik-kullanışlılık olarak.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Swiftkey şuan bende 46 MB ram harcıyor. Touchpal kullanıyordum bundan önce sonra swiftkey ücretsiz olunca buna geçtim çok hoşuma gitti bende gayet stabil ve hızlı pil yemesinden yada telefonu yormasından yana bir şikayetim yok birde özelleştirerek kendime göre ayarladım bunu gayet memnunum. Google klavye ile yazabiliyorsan onu kullan touchpal dene her birini birer hafta kullanarak test et memnuniyetine göre seç beğen al :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Swiftkey şuan bende 46 MB ram harcıyor. Touchpal kullanıyordum bundan önce sonra swiftkey ücretsiz olunca buna geçtim çok hoşuma gitti bende gayet stabil ve hızlı pil yemesinden yada telefonu yormasından yana bir şikayetim yok birde özelleştirerek kendime göre ayarladım bunu gayet memnunum. Google klavye ile yazabiliyorsan onu kullan touchpal dene her birini birer hafta kullanarak test et memnuniyetine göre seç beğen al :)
Google klavye kafayı yedi ondan yazmıyorum bi dokunuyom3 kez falan yazıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt