maviyesil1
Üye
Arefi klonlamışlar.

Arefi klonlama deyince aklıma şu geldi çok izliyorum bu narutoyu ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Aref'in Sharingan'ıyla aynı![]()

Aref kage bunsini narutodanmı öğrendi yoksa![]()
![]()
orasida kamera hilesi 3g baglantinin arasinda bogaz koprulu sahneyi araya montajliyorlar.@maviyesil1 iyi bir tespit ama oda nasıl olsun? Adam boğaz köprüsünü gösterdi
ikisi kutuya simiyor ondan olabilirmi.Öncelikle beyler, ışınlanma konusuna bir açıklık getireyim. Telefonu nasıl canlı yayında çalıyor bilmiyorum. Tabi ki bunların hilesi var. Ama en anlaşılır şey bu; o canlı yayında bi ön kamera
, bi arka kamera açılma sahnesi var. İşte aref o kutuya girmeden önce, canlı yayın dedikleri görüntülü arama bitiyor, gerisine daha önceden çektikleri videoyu koyuyorlar. Daha önceden de aynı kıyafet, aynı pozisyon. Bunları ayarlıyorlar ki belli etmiyorlar. Aref o kutunun içine giriyor, sonra (güya) canlı yayında ki (daha önceden hazırlanmış) videosan çıkıyor. Bir kaç kelime ediyor. Sizce jüriler neden canlı yayından arefe soru sormuyor? Çünkü jurilerde biliyor bunun sahte olduğunu. Fark ettiyseniz jurilerin tiplerinde sahte bi şaşırma var. Oda varsa tabi. Sırf reyting için bunu belli etmiyorlar tabi. Sonra telefonu alıp kızla birlikte tekrar ışınlanma pozisyonuna geçiyorlar. Kız neden arefle birlikte kutunun içinden değil de sahnenin arkasından çıkı veriyor? Orası çok çocukça olmuş.

iki kisiyle anlasarak diyeceklerini ogretiyorlar sin tavuk sende akrep dusunmus ol gibi...@BelaMonte evet bu açıklamalar güzel. Fakat başka bi mevzu var . Kelimeyi nasıl tahmin etti? Ya da akrep tavuk
Hayır. Sadece aref kutuya giriyor, canlı yayında ki perdeden çıkıyor. Sonra kızla birlikte canlı yayındaki perdeye giriyorlar, ama kızla birlikte kutudan çıkmıyorlar?ikisi kutuya simiyor ondan olabilirmi.
benim tespitim daha mantikli sahnenin arkasindaki bolmeden aref kutudan cikmis gibi kamera acisi ayarlanarak geliyor. kiz veya senaryoyu yazanlar arefle birlikte gelmeyi unutup direk sahnenin arkasindan cikiyor.
iki kisiyle anlasarak diyeceklerini ogretiyorlar sin tavuk sende akrep dusunmus ol gibi...
sahne arkasında boğaz köprülü bir yer olacağını zannetmiyorum. Aref güya istanbula ışınlandığı sırada jüriler ona soru sormuyor. Sorsalar, oda cevaplasa sahne arkası derdim. Dediğim gibi önceden hazırlanmış videoyu canlı yayına sonradan eklemişler 
aref hicbir sekilde kutuya girmiyor. arefin giydigi seyin benzerini giyen yardimcisi giriyorki, aref sahnenin arkasindaki sozde istanbul olan yere gitmesi icin kutudaymis gibi gosteriliyor. kusura bakmayin mobildeki klavyeyi kullanmakta gucluk cekiyorum. bazen harfler eksik yada degisik harfe basiyorum.Hayır. Sadece aref kutuya giriyor, canlı yayında ki perdeden çıkıyor. Sonra kızla birlikte canlı yayındaki perdeye giriyorlar, ama kızla birlikte kutudan çıkmıyorlar?sahne arkasında boğaz köprülü bir yer olacağını zannetmiyorum. Aref güya istanbula ışınlandığı sırada jüriler ona soru sormuyor. Sorsalar, oda cevaplasa sahne arkası derdim. Dediğim gibi önceden hazırlanmış videoyu canlı yayına sonradan eklemişler
![]()
Bence sahne arkası değil de... Bu işe jurilerde dahil olduğu için, acun ilkten sahnedeki telefonu arıyor ve çalıyor. Sonra başka numarası olup aynı marka telefonu olan istanbuldaki telefonu arıyor. Sanki telefon ordaymış gibibogaz koprulu goruntu filmi montaj gerisi manzar resmi yada dekor ne dersen de... gercek. telle aramaya gelince acun kagittaki numarayi gercekten ariyor ve mesajin birinde hani sazan dedigim varya teli aciyor. sonra teli kaybetme numarasiyla teli sahne arkasina arefin yardimcisi sandiga koyuyor cekim zamanini bilmiyorum ama (canli veya bant yayini) 3g baglanti goruntuleriyla aref sahnesi ayni zamanda oluyor. acun ikinci defa aradiginda sahne arkasindaki odada ayni telefon caliyor haliyle istanbulda izlenimi verilen yerdeki biri cevap veriyor. telefonun sahibi teli acik verirken nasil oluyorda tel ikinci ortamda kapali oluyor. bence telefonu dusurup kapanmasina neden oluyorlar sifresini bilmediklerindende acamamis oluyorlar.
aref hicbir sekilde kutuya girmiyor. arefin giydigi seyin benzerini giyen yardimcisi giriyorki, aref sahnenin arkasindaki sozde istanbul olan yere gitmesi icin kutudaymis gibi gosteriliyor. kusura bakmayin mobildeki klavyeyi kullanmakta gucluk cekiyorum. bazen harfler eksik yada degisik harfe basiyorum.
hayir arkadas yag suruyor. ben uzerine bal dokuyorum. aref biraz zayiflamis gorduk balli yagli ekmek yapalim dedik.bunları düşünmeniz bile arefin ekmeğine yağ sürüyor![]()

hayir arkadas yag suruyor. ben uzerine bal dokuyorum. aref biraz zayiflamis gorduk balli yagli ekmek yapalim dedik.![]()