Enpatsu Shakugan
Üye
Hard disk sesi dışında benim problemim yok. Başka laptoplarda ses çıkmıyorken bizim modellerde çıkıyorÖnce eksilerinden başlayalım.
-Harddisk ten çok gıcık edicek bir şekilde ses geliyor.
-Ekran aşırı esnek her an kırılacak gibi duruyor açıp kapatırken bile kenarlarda renk kayması oluyor ekrana bastırıyormuş gibi diğer kullanıcılar da da varmı acaba bu sorun kafama çok takılıyor kullanıcılardan cevap gelirse sevinirim.
-Assassin's Creed Black Flag grafikler sonda Anti-Aliasing de FXAA da iken cihazın ekran kartı yoruluyor ve gayet güzel ısınıyor ancak diğer birçok oyunda bu seviye ısınma yaşamadım kaç derece olduğunu bakarım yazarım.
-Fan sesi makul seviyede çok da sessiz değil.
Artılarına geçelim
+Cihaz gerçekten çok çok şık plastik hissi uyandırmıyor kalınlığı da gayet makul.
+Kullanmayı bilen gereksiz program kurmayan birisi iseniz Windows 8.1 ile açılma süreniz max. 15 sn sürüyor.
+Assassin's Creed Black Flag yüksek ayarlarda akıcı(anti-aliasing fullerseniz belli bi kasma oluyor)
Far Cry 3 max ayarlarda gayet akıcı
Euro Truck Simulator max ayarlarda gayet akıcı
Blur max ayarlarda gayet akıcı (8x Anti-Aliasing açıkken)
Call of Duty Black Ops 2 Max Ayarlar 60 fps aldı gayet akıcı
Spec Ops The Line max ayarlarda
Crysis 2 max ayarlarda
Birçok oyunu deneyemedim ancak kasıcağını zannetmiyorum.
+Mat ekranları her zaman beğenmişimdir bu ekran da beni yanıltmadı gayet güzel
+Bilgisayar kendini çabuk soğutuyor ancak yüksek oyun oynadığım zaman bileklerim ısınıyor.
Ben 8gb modelini aldım kargo dahil 1826 liraya geldi. Bu Fiyata alınabilecek en iyi cihaz.

Başka oyun oynamam Milli takıma gireceğim