Windows Phone deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
nexus u referans vermemdeki maksat cihaz değil tüm işletim sistemlerini denemek için bu cihazı kullanıyorum.güzel tarafı windows için mecbur bir cihaz aldım .denedim beğenmedim.bootlader kilidnin açık olması ile tüm işletim sistemleri yüklenir diyerek bilgini açığa çıkarmışssın .o kötü olmuş işte.yazmasaydın daha iyi idi
Ne tesadüf ki o dediğiniz tüm işletim sistemleri N9 cihaza port ediliyor. Hatta android bile port edildi. O zaman sizin kafanızla en iyi cihazın N9 ve işletim sisteminin de Meego olması lazım.
(Bizler sığ görüşlü olduğumuz için fazla yazmayalım.)
Custom romu özgürlük diye yuttuk bizlerde.
O engin bilgi ve tecrübelerini kernel kodlarını derlemek üzere kendinize saklayınız lütfen.

arkadaşım cihaz değil işletim sistemi test etmek diyoruz.n9 da driver sıkıntısı nedeniyle daha mikrofonu akif edemediler.cihazın geliştici cihazı olması için donanım parçalarının açık kaynaklı driver ları olması yada birilerinin bunları yazacak kadar ilgi göstermesi gerekli.ben son kez açık net ifade ediyorum cihazı referans göstermem birçok işletim sisteminin geliştirici cihazı olması ve rahatlıkla tüm işletim sistemlerini sorunsuz kullanması.n9 da kullandım.yarın kalan bir çalışma olarak kaldırıldı.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

Emre

Üye
Ne tesadüf ki o dediğiniz tüm işletim sistemleri N9 cihaza port ediliyor. Hatta android bile port edildi. O zaman sizin kafanızla en iyi cihazın N9 ve işletim sisteminin de Meego olması lazım.
(Bizler sığ görüşlü olduğumuz için fazla yazmayalım.)
Custom romu özgürlük diye yuttuk bizlerde.
O engin bilgi ve tecrübelerini kernel kodlarını derlemek üzere kendinize saklayınız lütfen.
N9 S5 Donanımı Olsaydı Uçardı O Cihaz...

lazye

lazye

Üye
Günde 0.5 saniye 2 günde 1 saniye yapar o zaman 30 günde 15 saniye yılda 180 saniye 3 dakika yani bir insan 65 yıl yaşasa 195 dakika o da yapar 3 saat 25 dakika ama tabi geç açıyor meselesi yalan wp daha hızlı açıyor bu hesaplamalar boşa yani :D şaka bi yana ben bu telefonu hani rastgele aldım birinin önerisiyle mağaza geldikçe seviyorum ama sadece live tile ları kitlemeyen app ı kitleyen App Locker gibi uygulama gelse çok iyi olacak

Gelelim sana güzel kardeşim nasıl bir çok kişiye hitap etmiyor ? Canlı karoları istediğin gibi düzenliyosun senin elinde Live Tile ana ekranı için yapılan uygulamalar var ? Bu bir yanlış olgu verme lütfen sadece uygulama az wpde , 2. Si abartıldığı kadar stabil bir telefon Asphalt 5 , Asphalt 7 , MC4 , Fifa 15 , Asphalt OverDrive açıkken benim telefonda tık yok L920 benimki samsung s5 Fifa 15 i açamadan kapandı yanlış olgu 2 , Çok kaybeder diyosunuz da 2013 de satış sayısını 2014 de 2 ye katladı adamlar yanlış olgu 3 , varmı başka sorun ? :) 512 MB ram sınırı demişsiniz unlockla atılan kısıtlamalı oyunlarda kasmıyo :) ama android ? Atarsan bitti o telefon kasım kasım kasılır , kotulemeyi bırakıp objektif bakmanız gerek , teşekkürler tekrardan :)
1. Si sadece bir arayüz kullanarak geniş kitleye hitap edemezsin 2.si oyunlarda kasmiyor demişsiniz kasmamasinin sebebini herkes biliyor çünkü telefonda oyun oynarken düşük yüksek yok telefonun donanımına göre oyun açılıyor ikincisi artik android de 512 MB RAM yok denecek kadar azaldı en azından 700 liraya bile 2gb RAM ki telefon alınıyor Microsoft bütün wp da tek başına hakim nerdeyse o kadar firma neden wp a çekimser yaklaşıyor acaba bi bakin derim bi zihniyeti kırmak o kadar kolay değil saygılarımla ...

lazye

lazye

Üye
Bence objektif bakmiyorsunuz tmm herşey iyi güzel peki niye hala instagram beta 6 aydır guncellenmiyor yada niye çoğu uygulama beta ve ayrıca whatsapp 0.5 saniye değil whatsapp a girmeden bildirim gelmiyor arkadaşa mesaj atiyorum bakamiyor çünkü gözükmüyor ne zaman girerse o zaman gözüküyor ... Yani wp alacaksan telefonu gerçek anlamında kullanmak için alacaksın renkli telefon çıkarıp insanların gözünü boyamak o kadar basit değil

skynet

Üye
Bence objektif bakmiyorsunuz tmm herşey iyi güzel peki niye hala instagram beta 6 aydır guncellenmiyor yada niye çoğu uygulama beta ve ayrıca whatsapp 0.5 saniye değil whatsapp a girmeden bildirim gelmiyor arkadaşa mesaj atiyorum bakamiyor çünkü gözükmüyor ne zaman girerse o zaman gözüküyor ... Yani wp alacaksan telefonu gerçek anlamında kullanmak için alacaksın renkli telefon çıkarıp insanların gözünü boyamak o kadar basit değil
Hocam bahsettiğiniz whatsapp bildirim problemini hiç yaşamadım :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
whatsApp bildirim sorunu 5.11.2014 te gelen güncelleme ile düzeldi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ne whatsapp ne de instagram sorunu yaşamadım. İkisinde de çok rahatım ve bana gerekli olan ne ise rahatça yapabiliyorum. Telefonlar sadece belirli bir kesim kullansın diye üretilmiyor. Satmak için üretiliyor. Mesela dünyada satın alanların büyük bir çoğunluğu telefonlarına custom rom atmak için mi alıyor? E haliyle üretici çoğunluğa bakar. Onun için ve dünyanın büyük bir çoğunluğu için neler önemliyse telefonlar da ona göre olur. Şimdi ben android de kullansam diyeceğim ki banane diğer işlemlerden, ben kendi işlerimi görebiliyor muyum ona bakarım. Gerisi kişisel zevk seçiminden öte gitmez. Ben mavi severim, diğeri yeşil. Dahada ötesi s..dik yatıştırmaya benzer. Hala herkes kendi seçimini en başarılı seçim sanmaya devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve GianniInfantino

askımm

Üye
iso kullanıcısı desen android kullan hayatda kullanmaz android kullnn ios desen belki ama 2 sine wp desen asla der :=:):):)

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
Ne whatsapp ne de instagram sorunu yaşamadım. İkisinde de çok rahatım ve bana gerekli olan ne ise rahatça yapabiliyorum. Telefonlar sadece belirli bir kesim kullansın diye üretilmiyor. Satmak için üretiliyor. Mesela dünyada satın alanların büyük bir çoğunluğu telefonlarına custom rom atmak için mi alıyor? E haliyle üretici çoğunluğa bakar. Onun için ve dünyanın büyük bir çoğunluğu için neler önemliyse telefonlar da ona göre olur. Şimdi ben android de kullansam diyeceğim ki banane diğer işlemlerden, ben kendi işlerimi görebiliyor muyum ona bakarım. Gerisi kişisel zevk seçiminden öte gitmez. Ben mavi severim, diğeri yeşil. Dahada ötesi s..dik yatıştırmaya benzer. Hala herkes kendi seçimini en başarılı seçim sanmaya devam ediyor.
Bunun en başarısıyla alakası yok siz memnunsaniz o sizin tercihiniz ama başka bir sistemide dama atamazsiniz siz de problem olmayabilir iyi o zaman nasıl olsa telefon mu telefon gidelim simdi symbian alalım niye almiyoruz peki destek yok çünkü wp herşey beta bana sorarsanız kendiside beta hala büyük bir adim atmış değil minecrafti satın alıp bunu diğer sistemlerden daha pahalıya mağaza koymak nedir allah için ya bu insanlığa sığar mi bu haliyle androidi zihinlerde biraz zor temizler ne kadar olumlu adımlar atsada hala gerekilen seviyede değil böyle olmaz windows bilgisayarda is yapar mobil de değil

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bunun en başarısıyla alakası yok siz memnunsaniz o sizin tercihiniz ama başka bir sistemide dama atamazsiniz siz de problem olmayabilir iyi o zaman nasıl olsa telefon mu telefon gidelim simdi symbian alalım niye almiyoruz peki destek yok çünkü wp herşey beta bana sorarsanız kendiside beta hala büyük bir adim atmış değil minecrafti satın alıp bunu diğer sistemlerden daha pahalıya mağaza koymak nedir allah için ya bu insanlığa sığar mi bu haliyle androidi zihinlerde biraz zor temizler ne kadar olumlu adımlar atsada hala gerekilen seviyede değil böyle olmaz windows bilgisayarda is yapar mobil de değil

Kardeşim yarın android işimi görür elimdeki görmezse gider android alırım. Benim sıkıntım yok. Şu an işimi görüyor. Yarında görürse yine sıkıntım yok. Beta kullanıyorum yine sıkıntım yok. Dediğin paralı oyunu oynamıyorum. Başka oyun mu yok? Elimdeki sistem paralı mı oldu. Benim yine sıkıntım olmaz. Çünkü başka sistem mi yok? Benim için hiç bir zaman sıkıntı olmadı ki. Telefonuna sinek kondu diye bile huylananlar düşünsün.

lazye

lazye

Üye
Kardeşim yarın android işimi görür elimdeki görmezse gider android alırım. Benim sıkıntım yok. Şu an işimi görüyor. Yarında görürse yine sıkıntım yok. Beta kullanıyorum yine sıkıntım yok. Dediğin paralı oyunu oynamıyorum. Başka oyun mu yok? Elimdeki sistem paralı mı oldu. Benim yine sıkıntım olmaz. Çünkü başka sistem mi yok? Benim için hiç bir zaman sıkıntı olmadı ki. Telefonuna sinek kondu diye bile huylananlar düşünsün.
Benimde demek istediğim bu işinizi görüyorsa sıkıntı yok ama bi android olamaz

Emre

Üye
Ya Tartışmaya Gerek Yok 2 Sene Wp Adam olmazsa Sistemi yerin dibine batırırsınız Android 2008 Beta Çıktı....

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
iso kullanıcısı desen android kullan hayatda kullanmaz android kullnn ios desen belki ama 2 sine wp desen asla der :=:):):)
Androidin en koyu savunucusu arkadaşıma 1320 aldırdım şu anda androidin a sını duymaktan nefret ediyor.!!!
Telefon kullanımı kişisel isteklere göre değişir. Cep telefonu genel bölümünde telefon tavsiyesi isteyenlere her zaman ilk sorum "hangi amaç için kullanacaksınız" olur.
Bol bol oyun oynuyorum diyene wp al denmez. Sosyal medya ve internet , mail senkronizasyonu için Wp telefonları fazlasıyla yeterli geliyor.
Kamera ise zaten göreceli bir kavramdır bana göre. Profesyonel fotoğraf çekmek için gider fotoğraf makinesi alırım "CEP TELEFONU" değil.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bootlader kilidnin açık olması ile tüm işletim sistemleri yüklenir diyerek bilgini açığa çıkarmışssın .o kötü olmuş işte.yazmasaydın daha iyi idi
Galiba biraz uzun yazdığım için yazdıklarımı anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Ama mesajımda belirttiğiniz gibi "bootloader kilidi açık olunca bütün sistemleri yükleyebilirsiniz" gibi bir ibare ya da o anlamı çıkartabileceğiniz bir cümle kullanmadım. Dahası bu konuda belirttiğiniz gibi rom/Kernel düzenleyecek bilgiye sahip olduğunuzu iddia ediyorsanız bunu yapan kişilerin Lumia, Nexus ya da diğer son kullanıcı cihazlarını değil belirttiğim gibi referans tasarımlı cihazları kullandıklarını da bilmelisiniz . Çünkü referans tasarım/donanım kitlerinin driver desteği de üretici tarafından sağlanır. Bu sayede o cihazlara istediğiniz sistemi port edebilme şansınız olur.

Yani sözün özü, açtığınız konu bir kullanıcı deneyimi aktarma konusu değil. Çünkü anlattıklarınız kullanıcıları ilgilendirmiyor. Dahası bilgilendirmek yerine de sistem karalamaya giriyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Aybin.Kilic
lazye

lazye

Üye
Bencede çok uzadı herkes kendi iyi bildiği sistemi kullansin herkes memnunsa söylenecek laf yok zaten

Emre

Üye
Microsoft Geliştiricilere Para Ödemesi Gerek Google, Apple, Bakın..

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Her düşünceye saygımız var.
Herkesin kullandığı sistemden bekledikleri farklı, beğenileri farklı.

Android'den ne kadar keyif alacağınızı zaman gösterir, hayırlı olsun diyelim.
Ben açıkçası Windows Phone'u gerçek anlamda keşfeden birinin Android'e geri alışabileceğini hiç sanmıyorum.

Bir noktada haklısınız, Windows Phone'un hala önemli eksikleri var.
Ancak gerek sistem, gerekse mağaza olarak günden güne önemli ilerlemeler kaydediyor.
Ben şahsen Android'e geçmektense bu ilerleme sürecinde kullanmaya devam etmeyi tercih ederim.
Bir sonraki telefonum da yine Windows Phone olacak.

Hocam değinmediğiniz bir nokta var ben eklemiş olayım, şimdi ilerde bir gün wp hakettiği tahta oturduğunda herkesde bir wp alma isteği oluşacak.
Ancak sistem onlara ya çok yabancı gelecek yada çok salt hissettirecek.
Ama bizler farklıyız öncelikle değer veriyoruz ve sabrediyoruz ( arasıra hepimizin çıldırdığı olur her konuda) yani şöyle özetleyeyim bir futbol takımında altyapıdan yetişip gelen ve şampiyon yapan futbolcumu değerlidir yoksa transfer edilmiş para için gelen futbolcumu( para için gelen = ilerde wp popüler olursa aaa bak bu telefon wp demek için telefon alan yurdum insanı)
Biraz saçma gelebilir ama inşallah anlatmak istediğimi anlatmışımdır :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimde demek istediğim bu işinizi görüyorsa sıkıntı yok ama bi android olamaz

Zevk meselesi. Şu an için benim işimi görüp androidten daha fazla zevk aldığım bir sistem. Yani benim için neyden daha çok zevk aldığıma bakarsam şu an için android bir Windows Phone etmez.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt